Rugzakje. En meer.

Zoals An in reactie op onderstaand bericht voorspelde, was er een Noodlehead-rugzakje onderweg.  Het is een verjaardagskadootje voor een ventje van 4.  Het wordt komend weekend overhandigd, hopelijk is hij even wild van dat Alexander Henry stofje als ik ook ben!
Gevoerd met een groen ruitje dat ik of op een stoffenspektakel kocht, of bij Pauli.  Ik weet begot niet meer waar ik al mijn stofjes gekocht heb.  Erg is dat.

Het was de eerste keer dat ik zo’n rugzakje maakte, maar zeker niet het laatste, want het is weer zoiets dat past in de categorie “snel klaar en geweldig resultaat”.  Ik zit nog te twijfelen over wel of geen flockfolie-iets op de streepjes.  Heeft u daar een gedacht over?  Ik vrees dat het dan te druk wordt, en heb  er bijgevolg nog niks opgestreken maar ik heb nog 4 dagen, dus Alles Kan Nog.

Trouwens, toen ik gisteren om half elf ‘s avonds thuis kwam van mijn werk, de regendruppels verwensend, want ik doe dat allemaal per fiets, had ik een voorgevoel en keek ik toch maar even in de brievenbus, iets wat zelden in me opkomt op zondagavond. Maar het bleek een zeer goed plan, want de inhoud veegde alle dagdagelijkse beslommeringen, zoals daar zijn: regendruppels, weg.  Het was een antwoord op dit kleurpotlodenzakske.

Daar doet een mens het toch voor hè.