Een heel schoon liedje! Kost slechts vijf minuten van uw tijd.  En ik garandeer u kippenvel en van die dingen.  Misschien een traantje als ge emotioneel ingesteld zijt of juist nen dag hebt waarop ge wat gevoeliger zijt.

Het is nogal een madam.  Ze is pas 21 en ze heeft al twee onwaarschijnlijke albums op hare naam staan. Respectievelijk “19” en “21” getiteld.  Het liedje dat ik hier wil delen, “Someone like you”, staat op dat tweede album.

Ik zet dat hier maar efkes neer omdat ik met vanalles bezig ben, maar er is niks af en toonbaar.  Er is onder andere een buttercup bag onderweg (patroon vergroot tot 125% en mét rits), een rokje en nog vanalles.
En ik zet dat hier ook neer omdat ik mij geen wereld zonder muziek zou kunnen voorstellen. Echt niet. En omdat ik altijd goesting heb, om wat ik mooi vind te delen met anderen (al zijn die daar niet altijd van gediend, wat ik dan zo onbegrijpelijk vind omdat het altijd wonderschoon is, wat ik wil delen).  Hopelijk bent u het vandaag met mij eens, het zou mij deugd doen.