American Jane.

Als ik al drie dagen om half zes ben moeten opstaan, ben ik meestal niet zo goed gezind. Zeker niet als dat de dag erna nog eens op het programma staat. Zo’n dag was vandaag. Tel daar nog wat snot, een kriebelkeel en eigenlijk ook wel wat keelpijn bij en het gevoel alsof je gigantisch je best moet doen, om een acceptabele hoeveelheid zuurstof binnen te krijgen en de miserie is compleet.
(Ja, ik ben een drama queen, nu goed?)

Vandaag was dus zo’n dag, maar vandaag was ik ontzettend gelukkig en wel omdat ik een pakje mocht ophalen bij De Post.  Ik moest daar trouwens de gietende regen voor trotseren en toch!
Toch zweef ik nog steeds rond op een wolkje van blij-igheid.

Zij maakte me compleet wild van de stofjes van American Jane en na een beetje zoeken op het www en een beetje twijfelen (over het aantal meters, niet over ja of nee) en een paar klikken was het in de sjakos.  De stof moest uit Amerika komen, maar daar waren maar 10 dagen voor nodig.

De credits van de foto zijn allemaal voor mijn telefoon.  Ben aan ‘t babysitten bij de buren en ‘t was dat of Photo Booth.  En aangezien de kleuren er op dit moment van de dag toch nooit ofte nimmer tegoei zouden doorkomen, heb ik maar voor een effectje gekozen.  Zo van “t is de bedoeling dat ge het niet tegoei kunt zien”.  En als ge het wel tegoei wilt weten, verwijs ik u door naar eerder vernoemde madam.