Handyman.

Er moest hier heel rap iets in elkaar geflanst worden. Nochtans had ik dat ook al een paar weken geleden kunnen doen, maar er is geen ontkennen aan: ik functioneer alleen tegoei in stresssituaties en ik ben een uitsteller eerste klas. U mag gerust bij mij in de leer komen, ik beheers alle kneepjes van het vak uitstekend. Ik had twee uur. Twee uur waarin ook gekookt en gegeten moest worden en uiteraard was de diepvries leeg en kant-en-klaar was er ook niks in huis want daar hou ik niet van. Uiteindelijk had ik net iets meer dan een uur nodig voor onderstaande. Het werd iets met stof van mevrouw Vermiljoen want de ontvanger in kwestie is daar fan van.
Zag ik op Facebook.
Waar dat al niet goed voor is jong!

Enkel wat foto’s van de details want ik weet niet zeker of ik copyright heb in feite. En de ontvanger moet het nog krijgen, al gebeurt de overdracht vanavond en neem ik maar de (overigens zeer berekende) gok dat ze hier niet meer kijkt voordien. Och, en anders is het niet anders. Er moet hier een blog onderhouden worden hè, ik schreef het eerder al eens: ge moet uw prioriteiten kennen.