Hocus Pocus Pats.

Ik wou dat ik een boeleke was!
Want dan kon ik hierin:
Eigenlijk was ik van plan om vandaag een dekentje te maken voor mezelf met dit geweldige stofje.  Om die reden heb ik me deze morgen bezig gehouden met het zelf maken van 5 meter geel-oranje paspelband.  En toen opeens dacht ik aan een pasgeboren baby’tje dat iets als dit wel kan gebruiken.  Het patroon is van Lotta Jansdotter, uit het boek “Simple sewing for babies”.  Vorig jaar aangeschaft omdat ik persé het patroon van het mutsje uit dat boek wilde hebben.  Maar deze Snuggler is ook ongelooflijk schattig.  En helemaal niet zo moeilijk, want ik ben er maar een uur of twee à drie aan bezig geweest, patroon overtekenen en stof knippen inclusief.  Voor herhaling vatbaar, geloof ik.  En dan gaat het vast twee keer zo snel.
De voering is harige fleece.  Dezer dagen zeer populair in blogland.
Maar genoeg gezever, ik ga gewoon de foto’s laten spreken.  Daarbij moet u gebruik maken van al het inlevingsvermogen dat u bezit.  Want ik ben noch in bezit van een baby, noch van een pop of knuffel van dergelijk formaat.  Beeld het u gewoon in.  Zo’n schattig, piepklein boeleke in dit lekker warm knuffeldekentje.

8 thoughts on “Hocus Pocus Pats.

  1. Heel mooi! Jammer dat mijn kleinste vliegje al meer dan genoeg dekentjes heeft anders maakte ik haar ook zo’n mooi exemplaar.

  2. Prachtig!

  3. Heel mooi! Een prachtig stofke hé…

  4. Merci! Inderdaad An, het stofje gaat met meer dan de helft van het succes lopen, peis ik :-).

  5. Een mooitje, ik heb er een tijdje terug ook zo ééntje gemaakt om cadeau te geven. Dan vind ik het ook wel even spijtig dat ik al uit de baby’tjes ben …

  6. Wat een afwerking, daar zou je toch met plezier je baby in wikkelen!
    Heel leuke dingen maak je!

  7. Geweldig! Ik ben fan! Ik zou toch ook echt eens op zoek moeten gaan naar zo’n harig fleeceke.

  8. Ik voel opeens de drang opkomen voor nog een babieke ;).

Comments are closed.

%d bloggers like this: