Kokka draagt mijn bewondering weg.  Niet altijd, maar toch heel vaak.  Geniale prints en geweldige kwaliteit.  De gsm-zakjes rollen hier de laatste tijd van de band en onderstaande een kwartier geleden.  Voor de Blackberry van vriendin K., hieronder met mijn telefoon als gewillig model.

Het knoopje heb ik zelf gemaakt met een restje stof.  Zo gemakkelijk en superschattig!

Die kikkers ♥.

Tutorials klakkeloos volgen is zo mijn ding niet, maar ik deed het wel ongeveer volgens deze uitleg en ik geef u de link graag mee.

4 thoughts on “Kikkers.

  1. Mag ik vragen met welk systeem jij je stofknoopjes maakt en waar je dat gekocht hebt? Alvast bedankt! Ik vind die stofknoopjes altijd geweldig!

  2. Hoi, mooi gedaan! Ik hou wel van de ‘scheve’ overgang van stofje 1 naar stofje 2. Mag ik vragen waar je je labeltjes laten maken hebt, want hier ben ik al lang naar op zoek?

Comments are closed.