Beestenboel.

Een tijdje geleden testte ik het eens uit. Hoe dat zat met appliceren met stof. Het was plezant en het resultaat was nog plezanter. Dus nu deed ik het voor echt. Met nieuwe t-shirtjes die ik naar de verdoemenis zou kunnen helpen enzo.

Stress! Want het was ook nog eens een hele zoektocht geweest naar witte t-shirtjes van goede kwaliteit in de juiste maat.
JBC trouwens, dan hoeft u de vraag niet te stellen. Veule beter dan die van de Hema.

De zoektocht naar de juiste stofjes en de aard van de applicatie was zo mogelijk nog moeilijker. De stofjes moesten passen bij bepaalde broeken en de applicaties moesten beesten worden. Maar voor dat laatste was er keuze te over dus vriendin L. en ik hebben daar onze kop over gebroken dat het gene naam heeft.

En nu is alles klaar!
Omdat twee van de drie kinders in kwestie wel eens durven kwijlen probeerde ik de zeverlap uit van de Gentse Stoffige Juffertjes. Tof patroon en duidelijk uitgelegd!

Foto’s, zegt ge? Awel, ziet eens hier (als ge erop klikt worden ze groter)

De draak. Daar komen nog van die bewegende plak-oogskes op. Dat groene stofke is weer American Jane ja.

De rups. Idem wat oogskes betreft. Dit stofje is van Michael Miller en kocht ik bij haar op een homesale bij een sToffen Madam zondag.

En de schildpad. De oranje streepjes komen “gewoon” van bij Pauli.

En de zeverlappen van wat dichterbij.

Die drukknopen waren trouwens nog een belevenis op zich, want om ze door katoen + handdoekstof te slaan was minder evident dan op het eerste zicht leek. Ik denk dat ik er eerst 4 kapot geslagen heb, voor het eindelijk lukte. En dat om half negen ‘s morgens. ‘t Is te hopen dat de buurvrouw niet van plan was uit te slapen, want ik heb daar niet zo’n speciale tang voor, ik doe dat met nen hamer.

Ps. Vergeet de Give Away niet!

9 thoughts on “Beestenboel.

 1. Amai, dat wordt zeveren in stijl!
  Heel mooi!

 2. vriendin L

  Stel je even het volgende voor:
  – je zit op het werk en stiekem surf je naar deze superweblog,
  – je ziet dit prachtige werk dat bovendien nog eens bestemd is voor de eigen kinders,
  – hier volgt de adder: voor je zitten de baas en een collega (die uiteraard niet weten dat jij aan het surfen bent, ah ja dat is evident)
  – je wil héél hard roepen: WAAAAAUUUUUUUWWWWWWW! Fantastisch! Prachtig! en andere superlatieven
  – maar dan verraad je uiteraard jezelf en geef toe dat willen we niet :-0

  Kan je je voorstellen hoe moeilijk dat dat is!
  Missy N, er zijn geen woorden, ik wist dat ik deze opdracht aan jou moest toevertrouwen!
  Merci hé!

 3. Superleuk gedaan!

 4. waaw, leuk zeg! Ik ben zot van die stof met die streepkes :-)

 5. Mooi gedaan! Zouden mijn jongens ook wel appreciëren, misschien moet ik me er ook eens aan wagen. Ik heb mij trouwens onlangs zo’n tang aangeschaft en toch wel handig hoor, had met die hamer altijd het gevoel dat ik het huis aan het afbreken was…

 6. echt schoon!

 7. Da’s allemaal superleuk geworden!

 8. Zeer mooi! De combinatie met de T-shirtjes is echt wel zeer geslaagd. Het maakt de zeverlapjes nog veel stoerder!

 9. Inderdaad, zeer goed idee, die combinatie van tekening en lap. Ik heb hier ondertussen al een paar zeverlappen, wie weet durf ik het na jouw voorbeeld ook wel aan te appliceren op stof. Heel mooi!

Comments are closed.

%d bloggers like this: