Beestenboel.

Een tijdje geleden testte ik het eens uit. Hoe dat zat met appliceren met stof. Het was plezant en het resultaat was nog plezanter. Dus nu deed ik het voor echt. Met nieuwe t-shirtjes die ik naar de verdoemenis zou kunnen helpen enzo.

Stress! Want het was ook nog eens een hele zoektocht geweest naar witte t-shirtjes van goede kwaliteit in de juiste maat.
JBC trouwens, dan hoeft u de vraag niet te stellen. Veule beter dan die van de Hema.

De zoektocht naar de juiste stofjes en de aard van de applicatie was zo mogelijk nog moeilijker. De stofjes moesten passen bij bepaalde broeken en de applicaties moesten beesten worden. Maar voor dat laatste was er keuze te over dus vriendin L. en ik hebben daar onze kop over gebroken dat het gene naam heeft.

En nu is alles klaar!
Omdat twee van de drie kinders in kwestie wel eens durven kwijlen probeerde ik de zeverlap uit van de Gentse Stoffige Juffertjes. Tof patroon en duidelijk uitgelegd!

Foto’s, zegt ge? Awel, ziet eens hier (als ge erop klikt worden ze groter)

De draak. Daar komen nog van die bewegende plak-oogskes op. Dat groene stofke is weer American Jane ja.

De rups. Idem wat oogskes betreft. Dit stofje is van Michael Miller en kocht ik bij haar op een homesale bij een sToffen Madam zondag.

En de schildpad. De oranje streepjes komen “gewoon” van bij Pauli.

En de zeverlappen van wat dichterbij.

Die drukknopen waren trouwens nog een belevenis op zich, want om ze door katoen + handdoekstof te slaan was minder evident dan op het eerste zicht leek. Ik denk dat ik er eerst 4 kapot geslagen heb, voor het eindelijk lukte. En dat om half negen ‘s morgens. ‘t Is te hopen dat de buurvrouw niet van plan was uit te slapen, want ik heb daar niet zo’n speciale tang voor, ik doe dat met nen hamer.

Ps. Vergeet de Give Away niet!