Give Away en het verhaal dat eraan vooraf ging.

Gisteravond ging ik nog snel even een ritstasje in elkaar flansen. Om samen met de pennenzak weg te geven, want alleen de pennenzak is ook maar zielig.

Ziet u de fout in de eerste zin?

Snel.
Snel, dan marcheert er niks zoals het zou moeten marcheren. Dat werd dus een flop eerste klas. Behalve dat ik niet klaar was, voor de zon onderging, liep ook alles mis, wat er mis kon lopen. Allemaal dingen die ik nog kon rechtzetten (labeltje vergeten, rits vergeten open te zetten op het juiste moment enz) maar de flapjes aan de rits waren gewoon een fiasco en nadat ik het ding al 3 keer binnenstebuiten en buitenstebinnen gedraaid had en het er nog niet uitzag, zoals ik het wilde, gaf ik het op en ging ik slapen. Mezelf troostend met de gedachte dat ik vandaag een hele voormiddag voor mezelf had.

Het bewijs van de Mislukking:

Vanmorgen pakte ik het anders aan. Ik zette een chill muziekske op (Elza D. hielp me daarbij), smeet de ramen open om de zonnestralen binnen te laten stromen, deed nog meer van pietje precies en ondanks dat  mijn tornmesje af en toe ter hand genomen moest worden, kwam het deze keer helemaal goed.

Ik weet, de meeste mensen doen zo van weggeven als ze 50 volgers hebben. Ofzo. Of op z’n minst bij een rond getal. Ik trek mij daar niks van aan, ik heb er 41 vandaag en dat is ook een schoon getal.

Dus. Te geef:

Het pennenzakske van de handleiding die ik u hieronder meegaf (19,5 x 6 cm). En het ritstasje dat vanmorgen zijn tweede leven kreeg (12 x 10 cm). Ze zijn allebei gevoerd met het stofje dat als achtergrond dient.

Alle stofjes zijn van American Jane en verschrikkelijk mooi vind ik zelf. Het is dus met een beetje hartzeer dat ik het weggeef. Dat ge dat weet en er goed voor zult zorgen als ge ze wint.
Laat hieronder een reactie achter, als ge mee wilt doen. Het is dus niet van te kiezen, het is gewoon alles of niks. Moest ge in the mood zijn voor een goede daad vandaag, dan is er geen schonere dan volger worden en/of een linkje plaatsen op uw eigenste blog of flickr of weetikveel.
Paasmaandag om 20:00u schrijf ik alle namen op briefkes en trek ik 1 winnaar. Oftewel doe ik het gewoon met random.org. Het zal van mijn gevoel voor luiheid afhangen die dag.

50 thoughts on “Give Away en het verhaal dat eraan vooraf ging.

 1. Ik zat hier al te wachten op je aangekondigde give away van je pennenzak, maar nu smijt je er nog een ritszakje bij. Geweldig!

 2. Ik was al blij met de handleiding, maar hier ben ik ook heel blij mee hoor. Ik zou er echt keigoed voor zorgen mocht ik winnen ;-)

 3. Ik doe mee! :) Het zijn inderdaad geweldige stofjes! En zo’n pennenzakje lijkt me erg handig in een handtas! (Moet ik niet meer zoeken naar die pennen die overal rondslingeren of plots verdwenen zijn!)

 4. Ik doe ook niet aan ronde getallen maar gewoon voor de leut, omdat een mens graag geeft zeker.
  Ja ik doe lekker mee en nog veel plezier met alles wat je maakt!

 5. Ik wil ook meedoen!
  Met alle jongens hier in huis lijkt het mij wel wat om eens een mooi meisjes (vrouwen)stofjes item te winnen, helemaal voor mezelf!
  Alvast bedankt voor de kans! Ik vermeld het zeker op mijn eigen weblog!

  groetjes!
  En geniet nog van het mooie weer (hopelijk heb je vakantie..)

 6. Geweldige stofjes, ik durf daar dan meestal al niet in te knippen, laat staan naaien. Maar je hebt er iets heel moois van gemaakt! Ik stel me dus met veel plezier kandidaat :)

 7. ik wil ook meedoen ! heb er nog een nodig nu ik een andere functie heb gekregen op mijn werk
  super mooi gedaan !

 8. oooohhhhh, super. Ik bestelde dat bloemenstofje in blauw en rood voor een rokje … zo’n groen tasje zou er dus perfect bij zijn!! ik doe dus heeeeel graag mee!

 9. Knap werk, ik ben blij te lezen dat er nog mensen zijn bij wie niet alles van de eerste keer lukt. Ik was al volger. Maar ik zet een link op mijn blog.En ik doe natuurlijk heeeeeeeeeeel graag mee.

 10. Ik ben er helemaal gek van en kan wel een pennenzak gebruiken voor mijn bureau (kan ik mijn schrijfgerief tenminste wegstoppen voor de collega’s).

 11. Ik ontdek net uw blog, en zie direct dat je een toffe give-away hebt! Supertof, ik word volger en doe mee :)

 12. Heey! Op mijn site vind je het resultaat van je leuke uitleg! Nogmaals bedankt! Ik ben ook helemaal weg van de stofjes die jij gebruikte… Knap!

 13. Oei, ik zie dat ik al de zoveelste in de rij ben… ;o) maar ik ben o zo enthousiast, dus ik waag toch nog m’n kans! Ik vind ze echt GI-GAN-TISCH GE-WEL-DIG, Nele! Echt heerlijk! (zou ik stiekem niet nog een reactie kunnen plaatsen in naam van ons Marte? Dan maak ik dubbel kans, hehe) ;o) Dikke zoen, X

 14. Wauw, wauw, WAUW!!! (lees: hebbe, hebbe, HEBBE!!)
  Prachtig hoor, ik doe heel graag mee!

 15. eindelijk een zakje voor mijn enkel geld in mijn broeken en veel te kleine portefuille en een pennenzak voor al mijn losliggende stiften,balpennen,… ben al volger!

 16. Ik wil ook graag een kanshebber worden. Heel mooi! En dan kan ik pronken op school…

 17. Ik zie dat ik nog heel snel mee kan doen, wat een mooie stofjes! Ik kom gezellig volgen, voor een linkje is het nog wat kort qua tijd denk ik ;)

Comments are closed.