iPod Nano.

Een klein tasje/zakje, met leuke vrolijke kleurtjes, voor een iPod Nano. Dat was de opdracht, verder mocht ik er mijn zin mee doen. Heel hard nadenken en twee testversies (of eigenlijk 3, want ik maakte er eerst nog eentje uit papier) verder, is er de definitieve versie.

Hard nadenken was nodig, want ik wilde een hoesje maken dat er omheen kon blijven tijdens het lopen. De iPod nano (6de generatie) heeft zo’n klip-dingetje zodat je het op je kleren kan klemmen en dat moest ook nog mogelijk zijn. Ik surfte gans het internet af, op zoek naar inspiratie maar vond die nergens. Ik moest dus zelf iets uitvinden.

Op de eerste foto ziet ge de binnenkant van het hoesje. Er zit in het midden een gleuf waar dat klip-dingetje (heeft dat een naam?) doorheen geschoven kan worden.  Op de tweede foto kunt ge zien hoe het er langs achter/buiten uitziet. Ik sloeg er een drukknoop in en klaar was kees.

Ge kunt hem vastklemmen op uw kleren. Kijk maar:
Over het stofke moest ik minder hard nadenken. Leuke vrolijke kleurtjes, dat schreeuwde gewoon om de streepjes van Michael Miller.
Ik maakte er nog een opbergzakje bij, waar ook de oortjes mee inkunnen. Zo kan hij in zijn geheel, met oortjes en al, opgeborgen worden.
Dat is bevredigend zeg, zo zelf iets uitvinden. Misschien moet ik er een patent op nemen. Straks loopt de hele wereld met zo’n zakske rond.