Bandwerk.

Bandwerk heeft zo zijn charmes. Ge moet het toegeven, gij die dat al eens gedaan hebt: het kan best saai zijn. Maar met de radio aan en uwe kop erbij (want anders gaat ge fouten maken, juist door de afgestomptheid (is dat een woord?) van het werk), kan het best meevallen. Het gaat vooruit gelijk niks en voldoening dat ge daar dan van hebt.

Ik maakte er 18 in 3 verschillende kleuren op 2,5 uur tijd (knippen en enkele korte pauzes inbegrepen).

Vaantjes. Ik had er van mijn leven nog niet van gehoord, maar de zus moest er hebben en zij gaat er dan iets opstrijken met transferpapier (als iemand tips heeft over wat ge daar zeker wel of zeker niet mee moet doen, wij zijn complete nitwits). Ben benieuwd. Het heeft met Harry Potter te maken en de drie tovenaarscholen. Aha. Wie weet komt er hier nog wel eens een beeldeke van het uiteindelijke resultaat. Voor nu dus toch wat (saaie) blogvulling.

En bij deze zijn gewoon al mijn bestellingen rond. Ik kan nu al mijn vrije tijd besteden aan iets voor mezelf naaien. Of het huishouden, och ja, dat moet ook nog gebeuren zo af en toe.