Give Away #2: laptophoes.

Het is een vreemd gegeven in mij, maar ik word vaak blijer van geven dan van krijgen. Hoeft niet gezegd dat ik nu een zeer blij-ig gevoel heb. Na veel getwijfel, weet ik wat ik hier wil weggeven.

Een tijdje geleden kocht ik bij Bambiblauw de appeltjesstof van Michael Miller in 2 kleuren. Sinds toen had ik het idee in mijn hoofd dat ik een hoes voor mijn laptop wilde met één van die stofjes. Want een apple-computer in een apple-jasje, dat vond ik wel een leutig idee.

Het is snel klaar en omdat ik hier nog hopen vlieseline H640 liggen heb (ooit nieuwe gekocht terwijl ik feitelijk nog meer dan genoeg had) en een aantal stofkes waarvan ik zoveel meter heb, dat ik dat toch nooit opgebruikt krijg, geef ik een laptop-hoes weg.
Als ge ook over ne Mac beschikt en graag een appeltjeshoes hebt, dan doe ik dat met veel liefde (dit gezegd: als ge winnaar wordt van de give away hè). Maar in feite kunt ge kiezen uit onderstaande combinaties.
1. American Jane Bloemetjes gevoerd met American Jane streepjes.
2. Robert Kaufman Olifanten gevoerd met streepjes van bij Pauli.
3. Kokka Uiltjes gevoerd met ruitjes van ooit een stoffenspektakel.
Dus alles op een rij:
1. Deelnemen door hieronder te reageren en aan te geven in welk stofke ge een laptophoes zou willen.
2. Volger worden! (Makes me very happy.)
3. Een linkje op uw eigenste blog (of flickr) bezorgt u een extra kans, meld dat dan ook even.
4. Deelnemen kan tot 5 juni 8 uur ‘s avonds. Vanaf de 6de heb ik namelijk 10 dagen verlof, tijd zat om te naaien dus. De 5de ‘s avonds deel ik mee wie gewonnen heeft en dan kan ik met de winnaar afspreken hoe groot de hoes precies moet zijn, afhankelijk van zijn/haar laptop (of iPad, of watdanook dat in iets gelijk dit past).
Succes :-)!