Give Away #2: laptophoes.

Het is een vreemd gegeven in mij, maar ik word vaak blijer van geven dan van krijgen. Hoeft niet gezegd dat ik nu een zeer blij-ig gevoel heb. Na veel getwijfel, weet ik wat ik hier wil weggeven.

Een tijdje geleden kocht ik bij Bambiblauw de appeltjesstof van Michael Miller in 2 kleuren. Sinds toen had ik het idee in mijn hoofd dat ik een hoes voor mijn laptop wilde met één van die stofjes. Want een apple-computer in een apple-jasje, dat vond ik wel een leutig idee.

Het is snel klaar en omdat ik hier nog hopen vlieseline H640 liggen heb (ooit nieuwe gekocht terwijl ik feitelijk nog meer dan genoeg had) en een aantal stofkes waarvan ik zoveel meter heb, dat ik dat toch nooit opgebruikt krijg, geef ik een laptop-hoes weg.
Als ge ook over ne Mac beschikt en graag een appeltjeshoes hebt, dan doe ik dat met veel liefde (dit gezegd: als ge winnaar wordt van de give away hè). Maar in feite kunt ge kiezen uit onderstaande combinaties.
1. American Jane Bloemetjes gevoerd met American Jane streepjes.
2. Robert Kaufman Olifanten gevoerd met streepjes van bij Pauli.
3. Kokka Uiltjes gevoerd met ruitjes van ooit een stoffenspektakel.
Dus alles op een rij:
1. Deelnemen door hieronder te reageren en aan te geven in welk stofke ge een laptophoes zou willen.
2. Volger worden! (Makes me very happy.)
3. Een linkje op uw eigenste blog (of flickr) bezorgt u een extra kans, meld dat dan ook even.
4. Deelnemen kan tot 5 juni 8 uur ‘s avonds. Vanaf de 6de heb ik namelijk 10 dagen verlof, tijd zat om te naaien dus. De 5de ‘s avonds deel ik mee wie gewonnen heeft en dan kan ik met de winnaar afspreken hoe groot de hoes precies moet zijn, afhankelijk van zijn/haar laptop (of iPad, of watdanook dat in iets gelijk dit past).
Succes :-)! 

64 thoughts on “Give Away #2: laptophoes.

 1. wel, ik zal eens meedoen voor mijn ventje se, en vermits hij jaloers was op de uiltjes voor de zoon, wil ik meedoen voor nr 3!

 2. Amai knappe giveaway, ik ga voor de apple-appel hoes. Ik vermeld je op mijn blogje. Ik probeer je te volgen want vind je blog erg leuk. Maar momenteel problemen bij blogger

 3. Ik doe héél graag mee voor het olifantenstofje… en op mijn lekkerbekkenblog, zette ik een linkje naar je schitterende give awayyyyyyyyyyyyy!

 4. Ik zou graag meedoen voor de bloemen, nr 1.
  Ook ben ik je gaan volgen :) Vind de dingen die je maakt erg leuk!

 5. voila, toegevoegd aan mijn feed, ook al volgde ik je al op flickr :-)
  Mijn macbookje in een appelkleedje zie ik voledig zitten. Als 2e optie zou ik voor de uiltjes gaan.
  straks nog een postje doen op mijn blog!
  groetjes en geniet van je verlof!

 6. Ik doe graag mee!!! De stofjes zijn een moeilijke keuze, allemaal zo mooi. Ik ga toch maar voor de olifanten gaan.
  PS Ik zet een linkje op mijn blog.

 7. Waw, supermooi! Ik ga voor de uiltjesstof! of voor de bloempjes? tja, moeilijke keuze! :-)
  Ik zet een linkje op mijn blog en word meteen volger ook!

 8. zeer, zeer mooi!! Ik wil er ook wel ééntje, maar dan moet ik me wel eerst een laptop aanschaffen… ooit als we rijk zijn!!
  Herlinde***

 9. Voor een laptop zonder vuiltjes
  past er wel een jasje met uiltjes.

  Mooi en goed gerief
  ik win er graag eentje alsjeblief.
  (En anders ga ik misschien zelf aan de slag.)

 10. O zo cool!!! Ik ben vorig weekend naar Petit Bazaar geweest en op slag verliefd geworden op die vrolijke stofjes. Ik ben gisteren aan mijn eerste eigen rokje begonnen… en het gaat goed! Een nieuwe passie is geboren.
  Als ik de lucky-chick-in-town mag worden, dan ga ik voor die heeeeeerlijke kokka uiltjes. Mijn pc zou erg blij zijn met dergelijk slaapzakje!

  Alvast bedankt voor de inspiratie!!!

  PS. Ik ben nog een dummie-blogger. Ik probeer zo meteen een link te plaatsen :)

 11. Nog net op tijd.
  Heb een linkje geplaatst op mijn blog.
  n°2 zou ik geweldig vinden voor mijn klein laptopje dat ik elke dag meeneem naar mijn werk.

Comments are closed.