Guest Post.

De week is alweer om, ik geloof dat ik sinds mijn vorige bericht alleen thuis geweest ben om te slapen. Tijd vliegt en meer van dat. Nu zou ik eigenlijk ook moeten slapen, maar ondanks de drukte heb ik toch wat naai-nieuws mee te delen.

Zo kocht ik een tijdje geleden heel veel American Jane stof, zoals u wel weet. En dat deed ik bij MoonaFabrics via Etsy (niet alles wat ze verkopen is tof, maar wel veel – en je kan ze vragen je pakje als “gift” te verzenden, dan hoef je geen extra douane-kosten te betalen). Dat zijn twee madammen, kon ik afleiden uit de conversaties die ik met ze voerde om te onderhandelen over de hoeveelheid yards en hoe ze dat gingen verzenden enzo. Toen ik dan het een na het ander met die stof maakte en hier postte, stuurde ik ze er eens een link van door. Niet dat ze Nederlands begrijpen maar dan konden ze eens naar de foto’s kijken. Ze waren (of deden op z’n minst alsof) heel enthousiast en vroegen of ik geen “Guest Post” wilde schrijven voor hun weblog. Ik beloofde dat te willen doen, op voorwaarde dat ze mijn Engels zouden corrigeren. En zo geschiedde.

Mijn Engels was naar ‘t schijnt ok. Er staat een typfout in de eerste zin (zoek en gij zult vinden) en er ontbreken hier en daar wat foto’s, maar die zult ge niet missen want er staat daar niks wat ge niet hier al gezien hebt.

Hun weblog is jammer genoeg niet zo actief. Er gebeurt daar maar om de paar maanden wat. Maar wie weet, misschien dat ik ooit eens 1 iemand inspireer en dan was het de moeite al waard.

Morgen laat ik u zien wat ik bij de sToffen Madammen deed dinsdag. (Niet veel, dat moogt ge al weten.)