Schaamteloos kopiëren en van die toestanden.

Ik ben fan van deze madam. Geen klein beetje, dat mag u best weten. Ik heb haar blog al honderden keren uitgeplozen en toch kom ik steeds weer nieuwe dingen tegen. Een tijdje geleden was daar een tas zonder naam en iets minder een tijdje geleden kreeg het ding er één. Het werd de Boleo. Schoon dat dat ding is en er werd een handleiding beloofd en al.
Tegen de zomervakantie. Dat dan weer wel.

Ik vertelde het al, daar bij de sToffen Madammen had ik tijd teveel en het was nog niet zover of ik was al aan het zagen dat ik een uur of 2 (wat er dus 4 werden) niks te doen zou hebben. Gelukkig was er een reddende engel aanwezig, die me meenam naar haar stoffenvoorraad waar ik zomaar iets uit mocht kiezen en voor mijn neus passeerde sjakos na sjakos. Normaal gezien ben ik geen snelle beslisser, maar nu ging het vrij vlot. Ze kwam opeens af met dé ikea-dekbedovertrek (de groene) en een soortement kopie van de boleo van Eloleo (in het blauw). Een soortement kopie omdat het patroon van Very Purple Person dienst deed als basismodel. Ze ging me er wel doorheen gidsen en ik zag het helemaal zitten. Na twee versies van de reversible bag heb ik dat patroon wel door en als ik dus tegoei door zou hebben hoe dat met die cirkels zat, zou het helemaal in de sjakos (…) komen.

Ik maakte ze gisteren af en moest vandaag de “topstitching” nog doen. Met de zonsondergang als deadline, zodat ik het u vandaag nog kan laten zien.
Die van Eloleo is natuurlijk vele schoner, maar hey, als ik tot aan haar enkels kom, dan zal het al wel goed zijn zeker :-)!

De kleuren op de foto’s zijn niet wat ze moeten zijn, maar u heeft dat stofke ondertussen al vaak zien passeren in blogland, dus u mag beroep doen op uw verbeelding.
Met dank.