sToffen Madammen #3

Hopla, dat was dinsdag al den derde keer dat we met allemaal kei-sToffe madammen bijeen kwamen om te naaien en ons bezig te houden met aanverwante bezigheden.

We zouden ons bezig houden met ritstasjes, maar dat is hier al gelijk bandwerk, dus ik dacht dat ik zeker nog wat anders zou kunnen doen. Bepakt en bezakt richting de Curve dus. Op de planning stond nog een Noodlehead-rugzakje en een Mme Zsazsa-luierzakje. Geen van beiden hebben het licht gezien, die voelde u al aankomen hè.

Het ritszakje zag wel levenslicht, al gebeurde de afwerking (keergat dichtstikken) wederom thuis. Het is assorti met deze sjakos en inmiddels bij bijbehorende eigenaar.

Er was nogal wat te doen over de flapjes aan de rits. Iedereen leek te denken dat ik daarin gespecialiseerd was (haha!) maar ik moet zeggen dat ik toch zeer content was, toen bleek dat ik niet tot het clubke van de verfrommelde flapjes behoorde, maar tot het andere. Ziet eens aan.

De voering niet met die witte stijve stof van mijn oma, maar met een soepel vallend katoentje van het stoffenspektakel ooit eens heul lang geleden.
En dat van alleen thuis zijn om te slapen zet zich hier precies nog wat verder. Adios!