Vlaggetjes!

Voor ‘t eerst in gans mijn leven won ik een give away! Blij dat ik daarmee was, mijn geluk kon niet op. En nog beter, de vlaggetjes zaten gisteren al in de bus. Petit Karo speelde zelf voor postbode, want blijkbaar staan onze huisjes niet zo ver van elkaar.

Het was al donker toen ik ze gisteren in de brievenbus vond, dus wachtte ik tot vanmorgen om er foto’s van te maken.

Instant vrolijk werd ik van de verpakking!

Jeej! Ik denk nog na over een bestemming, maar ik heb al een idee.

Oh en ik had dus een plan. Ik doe geen give aways bij zoveel-honderd volgers, maar bij eerste keren. Er was al de eerste-tutorial-give-away en nu volgt de eerste-give-away-gewonnen-give-away. Wordt vervolgd! (Want aangezien ik de vlaggetjes sneller dan verwacht in de bus had, is het nog in de maak.)

8 thoughts on “Vlaggetjes!

 1. Gefeliciteerd! ‘t zijn leuke vlaggetjes, zo vrolijk. Ben benieuwd waar je ze gaat ophangen.

 2. Oh, en dan een eerste-tweede-giveway. En een eerste-derde-giveway! Enzover. Jaja, ik ga hier kamperen, zo veel dat hier away gaat gegived worden. Hoera! ;-)

 3. Ik kijk er naar uit!!
  Ik doe zeker mee…
  Succes***

 4. Ze zijn idd superleuk die vlaggetjes!
  En oeh tof, nog een give away, count me maar al in!

 5. Jippie…jij blij en nu wij ook al blij!

 6. Hoera voor u!
  Ik bevestig mijn deelname bij deze ook al, of het moest zijn dat er strijk wordt weggegeven, dan pas ik.

 7. vriendin L.

  Ja ja dan ken ik nog wel wat redenen om een give away te verzinnen… wat denk je er van missy n om een give away te organiseren naar aanleiding van je eerste ‘lijn’ kidskledij voor De Gelegenheid of voor de eerste sjakos gedragen door de bruid op De Gelegenheid enfin ideeën zat voor de eerste keer… Aan allen die missy n volgen, wisten jullie trouwens al dat mijn kids en ikzelf op De Gelegenheid schitterden! En dat mede dank zij uw blogster! Geweldig dus… en nog eens bedankt hé… Wie weet kunnen we jullie ooit mee laten genieten van enkele fotokes van De Gelegenheid met de stiksels van missy n… wordt ongetwijfeld vervolgd!

 8. Leuk dat je er zo blij mee bent! En zo tof dat je het op je blog post, dat doet een mens veel :) Ik ben blij dat ik een beetje een give away heb uitgelokt en wat voor één! Iedereen blij!

Comments are closed.

%d bloggers like this: