Vlaggetjes!

Voor ‘t eerst in gans mijn leven won ik een give away! Blij dat ik daarmee was, mijn geluk kon niet op. En nog beter, de vlaggetjes zaten gisteren al in de bus. Petit Karo speelde zelf voor postbode, want blijkbaar staan onze huisjes niet zo ver van elkaar.

Het was al donker toen ik ze gisteren in de brievenbus vond, dus wachtte ik tot vanmorgen om er foto’s van te maken.

Instant vrolijk werd ik van de verpakking!

Jeej! Ik denk nog na over een bestemming, maar ik heb al een idee.

Oh en ik had dus een plan. Ik doe geen give aways bij zoveel-honderd volgers, maar bij eerste keren. Er was al de eerste-tutorial-give-away en nu volgt de eerste-give-away-gewonnen-give-away. Wordt vervolgd! (Want aangezien ik de vlaggetjes sneller dan verwacht in de bus had, is het nog in de maak.)