Blown away.

Geen hoe dat met jullie zit, maar behalve aan naaien ben ik ook verslaafd aan Grey’s Anatomy. Ik heb geen flauw idee hoe ver ze op Vijftv zitten, want ik -ahum- download alles en aflevering 18 van seizoen 7, mensenlief, daar hebt ge 3 dozen kleenex bij nodig. De hele aflevering is opgebouwd rond een aantal liedjes die de acteurs zelf zingen en Sara Ramirez, die dr. Torres speelt in de serie, man, die kan echt zingen. Oordeelt u zelf. I was blown away.

Hier zingt ze het live, ook ferm, de kwaliteit van het geluid is wat minder, maar als ge echt nog niks per ongeluk te weten wilt komen over die aflevering kunt ge hier beter naar luisteren. (Al is er volgens mij weinig spoiler-achtig aan het filmpje.)

11 thoughts on “Blown away.

 1. Ik heb die aflevering juist gezien gisteren. Ik vond het een mooie aflevering, maar ik vond het spijtig dat de acteurs veel liedjes zongen. Ik had soms het gevoel dat ik naar een musical was aan het kijken… Maar daarmee zeg ik niets over het feit dat dr. Torres echt wel kan zingen.

 2. Ah, ik vond dat juist tof, zo eens iets anders (het is echt alleen die aflevering). Ze kunnen wel niet allemaal even goed zingen. Maar deze sprong er voor mij erg uit. Dr. Hunt (Kevin McKidd) en dr. Bailey (Chandra Wilson) konden er ook wel wat van vond ik :)

 3. Er waren inderdaad wel enkele acteurs bij die echt niet konden zingen… En ik ben ook geschrokken (in de positieve zin) van de zangprestaties van Dr. Hunt en Dr. Bailey. Ik ben al erg benieuwd naar de volgende aflevering :-)

 4. Blij dat ik niet de enige ben met een Grey’s Anatomy-verslaving. Heb de serie pas in oktober 2009 leren kennen, en ondertussen heb ik reeks 1-6 al 3 keer gezien, reeks 7 krijgt na de examens een 2de kijkronde.
  Die aflevering was een mooie, maar ik heb liever de traditionele, één keer was genoeg.

 5. Me too….alleen zou ik graag heel de dvd-box hebben om alles nog eens te herbekijken

 6. Hier ook een grey’s anatomy verslaving. Maar ik moet zeggen, wij hebben enkel de dvd box en zitten na 5 jaar nog steeds maar tot seizoen 4. Seizoen 5 al wel een paar afleveringen van gezien. Dus… ik ga niet kijken naar je you tube filmpje en gewoon braafkes afwachten…. ;-)

 7. Ik kijk maar sporadisch, dus sorry, geen hysterisch gedoe over ‘grey’s anatomy’ bij mij… Maar over ‘all saints’ en ‘ella’ wil ik wél altijd meebabbelen (schaamschaam)

 8. Nele, het is sinds 3 weken precies gedaan, zonder aan dat ne mens het wist, is de reeks gestopt!! SCHANDALIG!!! Geen Greys’s anatomy meer en geen thuis meer… dan maar wat meer naaien zeker??
  Herlinde**

 9. Ohhh… dat was zó’n mooie aflevering inderdaad… en door al dat gezang nog 10x zo heftig.
  Ik kan momenteel ook geen ‘How to save a live’ meer horen zonder opnieuw kippenvel te krijgen door het terugdenken aan Grey’s..
  x
  Nathalie

 10. @Juffrouw Sanseveria: All Saints: check! Daar ben ik ook fan van, zelfs al is het de 300ste herhaling op vitaya, ik zit voor de buis ;-).
  @Herlinde: ja in de zomer is er echt niks op tv he, vandaar dat ik download en naaien ja, dat is een meer dan goed alternatief :-).
  @Naat: jij hier, tof :-)! Ik heb dat idd ook, dat het door het zingen veel emotioneler/heftiger overkwam, kan me helemaal voorstellen dat jij dat ook hebt :-).

 11. vorig jaar had ik deze serie leren kennen via babbels van vriendinnen, iemand had die dvd boxen en ik ben beginnen kijken. Den kdat ik op drie maanden tijd alle seizoenen heb doorgenomen en was verslaafd! Ik vond deze aflevering ook eens iets anders, ben ook volledig weggeblazen van sommige zangtalenten!
  kijk al uit naar volgend seizoen!

Comments are closed.

%d bloggers like this: