Ge kunt daar niet vroeg genoeg mee beginnen.

…met leren dat het als vrouw belangrijk is om assorti door het leven te gaan.

Maar eigenlijk zat ik hier gewoon met de overschotjes van het halterkleedje en ik wilde dat niet weg smijten. Dit sjakoske is daar echt ideaal voor want het bestaat uit kleine lapjes stof. Op het lint na, dat is 75 x 6 cm maar wonder boven wonder had ik ook ergens nog zo’n recht stukje.

Zij inspireerde me tot het snel in elkaar flansen van dit patroontje. Het duurde nog het langst om al die inches om te zetten in centimeters. Sinds kort hou ik dat allemaal bij in een schriftje, dat heb ik geleerd toen ik voor de vierde keer dit rugzakje ging maken en voor de evenveelste keer aan het omrekenen ging. Ik weet dat er van die lintmeters bestaan met aan de ene kant inches en aan de andere kant centimeters maar dat is me niet precies genoeg ofzo. Ge zijt ne perfectionist of ge zijt ne perfectionist he.

Het tasje is zo’n 20 cm breed, 12 cm hoog en 1,5 cm diep.
Allé hop, ik ga mijne strijk doen en dan mijn sociaal leven onderhouden. ‘t Zijn dingen die ook moeten gebeuren hè.