Give Away #2: de uitslag.

Goh, zo’n give away. Ik weet feitelijk niet of het mijn ding wel is. Want ál die toffe reacties. Ik gun het jullie echt allemaal en als ik niet full time werkte zou ik er 58 maken. Ja, met z’n 58-en deden jullie mee en bij elke reactie maakte mijn hart een sprongetje, zo plezant was het om ze te lezen. Ik kan daar alleen maar ne welgemeenden danku voor zeggen en ik hoop dat jullie hier blijven lezen, want ik vind dat wel tof.

Zoals ik dat vorige keer deed, daar had ik vandaag geen zin in, dus typte ik de namen van al die wilden deelnemen in excel. Degene die 2 kansen hadden, typte ik 2 keer. En zo kreeg iedereen 1 of 2 nummertjes en kwam ik uit op een totaal van 84. Dat wil zeggen dat er 26 linkjes geplaatst zijn.
U maakte dus oftewel 1 kans op 84, oftewel 1 kans op 42. Verder dan dat reikte mijn statistiek-kennis niet meer. Er kan er natuurlijk maar eentje winnen.

Random.org liet ik beslissen en ik filmde het gebeuren zodat u er deurwaardersgewijs een beetje bij bent.

Nummer 2! Elisanna, mail me even (missyn84[at]gmail[dot]com) hoe groot je laptop precies is (of welk merk het is, dan vind ik de juiste afmetingen wel op het www). Dan komt er binnenkort een bloemetjeshoes uw richting uit :-).

En al de rest: volgende keer beter! Want ‘t is in feite toch plezant, dus er komt vast over een tijdje iets nieuws.

Zijn er trouwens mensen voor wie ik het moet expliceren, hoe ge dat maakt, zo’n laptophoes? Want dat doe ik met veel liefde als troostprijs.

14 thoughts on “Give Away #2: de uitslag.

 1. Spijtig :-) Maar we doen zeker weer mee met de volgende. Ik heb ook een give-away lopen maar ik denk dat ik mij ga houden aan een onschuldige kinderhand :-)

 2. Proficiat elisanna!
  Die uitleg over hoe je die maakt, lijkt mij anders wel een fijne troostprijs? Ik kijk er toch al naar uit!

 3. Woehoe! Super! Ik stuur je snel een mailtje met de maten.
  En de handleiding mag ook hoor: zoals ik in mijn berichtje al schreef, ik zit hier met twee rondslingerende laptops, ik maak zelf dus nog een hoesje voor laptop nr2…
  Oh, wat ga ik goed slapen vannacht, en dromen van een superhoes in dat superstofje….

 4. Proficiat Elisanna, slaap zacht …

 5. Ja ik wil graag uitleg! want onze laptop wacht eigenlijk al een tijdje op zo’n hoes! ;) x

 6. Ja hoor!

 7. ja, graag de troostprijs!

 8. Een tutorial is altijd welkom :D
  Heb net een kadolaptophoes gemaakt volgens sewmamasew maar mijn laptop heeft zelf nog geen hoes dus kan ik die van jou er op uitproberen :D

 9. Leuk voor de winnares, die laptophoes…

 10. Ik ben pro troostprijs!

 11. Oooo wat jammer, ik vond het idee zo schattig, van je give away! Maar proficiat…enne die troostprijs zou ik wel leuk vinden, dankjewel! groetjes Nicole

 12. Troostprijs is ook fijn… dan kunnen we zelf onze stikkunsten verder oefenen :)
  Dank dank

 13. graag!
  alvast bedankt ;-)

 14. Ja, een handleiding als troostprijs dat is wel heel tof. Hier liggen 4 laptops te wachten op een hoesje.

Comments are closed.

%d bloggers like this: