Knipmode-rok #2.

Een tijdje geleden liep ik in de Veritas rond. Ik loop daar wel vaker rond, moet u weten. Daar liep toen iemand rond met een rokje gelijk dit en ik vond dat direct fantastisch schoon. Ik wist dat ik dat stofke ergens gezien had, maar niet meer waar en het verdween een tijdje uit mijn gedachten.

Tot er dit feest plaats vond alwaar aanwezig deze madam met Het Stofje. Ik kon het niet laten liggen, terwijl ik eigenlijk feitelijk niks nodig had.
Het stofje is van Michael Miller, heel vrolijk en leent zich perfect voor een zomers rokje! Met een blauw paspelke. Meer moet dat niet zijn. De gele oker-achtige kleur is wel moeilijk te fotograferen, het is altijd nét niet wat het eigenlijk is. Ik dacht u te verwijzen naar de foto op de website van Vermiljoen maar dat is ook niet gelijk het is. Het is donkerder, komt dan toch meer in de buurt van mijn foto’s.
De rits is best goed gelukt. Het beleg is iets minder perfect vastgestikt in vergelijk met mijn vorig rokje. Maar kom, dat zit langs binnen en dat ziet niemand.
Ik heb foto’s gemaakt terwijl ik het rokje aan het maken was, want ik doe dat niet zoals de werkbeschrijving zegt. Dat is echt Chinees voor mij. Binnenkort online, ook als het u niet boeit, ik ga daar alleszins al 1 collega blij mee maken en meer moet dat niet zijn.