Knipmode-rok #3.

Het was in feite een paar dagen geleden al klaar, maar to be honest, het enthousiasme druipt er hier niet af. De zoom was het laatste wat nog gebeuren moest en die werkte ik af tijdens de sToffen Madammen maar omdat ik tout court al niet zo tevreden was over het rokje, deed ik dat ook veel te snel en daardoor niet zo netjes. Dus de zoom moet er in feite nog eens uit en opnieuw. En de naad tussen de twee achterste rokdelen in feite ook, want er is iets met het onderste stukje van de rits dat niet ok is. Och en zo zijn er nog wat dingen die het rokje geen eer aandoen. Maar vanop afstand ziet ge dat daarom niet altijd, ik zal mezelf maar een beetje troosten. Op de onderste foto ziet ge het wel, maar misbaksels hebben ook recht op een podiumplekje, vind ik.
Het stofje kocht ik op Petit Bazaar bij Vermiljoen en is van Free Spirit (dat wist u allemaal al he). Het is een schoontje. Ik wist direct dat ik er een grasgroen paspelbandje bij wilde en nu zoek ik nog een even grasgroen vestje voor erbij, want dat blauwe zult ge ook al wel beu gezien zijn.
Het beleg is gewoon blauw, ik geloof dat ik dat ooit eens bij Ikea kocht.

Rok #4 en #5 zullen op bestelling zijn. En rok #6 voor een verjaardag. Meer zeg ik daar nog niet over. Ge weet nooit wie er hier allemaal leest hè.