Nieuwe vriend.

Het lijkt een impulsieve aankoop, maar dat is het alles behalve. Ook al maakten wij hier pas kennis en was de liefde bijzonder groot, ik deed heel wat vergelijkend warenonderzoek om zo tot een wijs besluit te komen. Dat wijs besluit heet Bernina 700D en ik heb er sinds hij hier staat te blinken vooral naar gekeken, want de dagen vliegen weer voorbij sinds mijn verlof erop zit. Het is vooral werken, slapen, naar Evy luisteren en tussen de bedrijven door verliefd naar mijn nieuw machientje staren.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden he ♥.

13 thoughts on “Nieuwe vriend.

  1. Oooooh! Dat vind ik spannende apparaten! Bijna onmisbaar als je met tricot werkt (ik zit me nu te prutsen altijd!).
    Heel veel plezier ermee, Esther.

  2. Ik ben gek van mijn machien!! Echt, ik kan het al niet meer missen… Het heeft een tijd geduurd omdat het best wel een prijzige aankoop is, maar toch de moeite waard!
    Vooral de “Do Not Drop” op de doos vind ik schitterend!! :-)

  3. Waaah! Niet gedacht dat je zó snel overstag zou gaan. Maar ge gaat zien… plezier verzekerd met dat ding. En zo te zien al ingeregen en al. Respect sister!

  4. Ik ga deze avond naar het leuvens stiksel en ga daar ook zo’n maatje gaan halen. Zo spannend!Veel plezier met je nieuwe vriend!

  5. Super zeg. Ik wil er binnenkort ook een, en ben bezig allerlei merken en modellen aan ‘t vergelijken. Ben je tevreden van deze?

Comments are closed.