sToffen Madammen #5

Nummer 5, dat was de keer van het goede doel. Een uitgebreid verslag daarvan volgt op de weblog van de sToffen Madammen. Zeer binnenkort. Met veel foto’s.
(2 juni: ondertussen online)

Het mijne was een moeilijke bevalling want ik kon gewoon niet beslissen wat ik wilde en met alle creativiteit rond me blokkeerde de boel in mijn hoofd volledig. De mensen rond mij moesten wat gezucht en gesteun verdragen, amai.
En dat van de rest was allemaal schoner en gestofisticeerder en rechter gestikt en zo van die toestanden. Mijn stof had nogal grote tekeningen dus kon ik niet echt voor kleine vierkantjes gaan. En ik wilde een klein dekentje (40x40cm) want prematuurtjes, daar heb ik wel iets mee.

Voila, de madam van Little Quilts of Love heeft het labeltje gestikt. Ik moet ook niet met alle eer gaan lopen, niewaar?

5 thoughts on “sToffen Madammen #5

  1. ziet er mooi uit. Hopelijk zullen wij bij het Leuvens stiksel ook vele van die mooie dekentjes kunnen afwerken.

  2. Heel mooi!

  3. Wauw echt leuk! :)

  4. En dan nu, op naar het volgende project!!

  5. Nele je mag gerust met alle eer gaan lopen. ‘t is een prachtig quiltje geworden waar ik met veel plezier labeltje aanstikte. Mag ik kleine correctie : site van Little Quilts of Love Oost-Vlaanderen is http://home.scarlet.be/lqol-ovl/

Comments are closed.

%d bloggers like this: