sToffen Madammen #6

Productief dat het daar was in mijn geval, bij de sToffen Madammen. Ik maakte kennis met de overlock en het moet gezegd, het was een zeer aangename kennismaking. Ik ben officieel om, het is geweldig. Maar echt geweldig he. Wijle gaan vriendjes worden, dat voel ik. Op een uur flanste ik gewoon zomaar drie sponsen broekskes ineen (exclusief knippen, dat deed ik thuis). Behalve die broekskes zoomde ik nog rap rokske #3 (foto’s volgen) om en knipte ik stof voor pamperzakske nummer honderdenzoveel. Dat is wel productief te noemen he.

De sponsen broekskes zijn in opdracht, en voorbode van massaproductie. Ik ga u daar niet teveel mee vervelen, ge hebt dat elders in blogland al uitgebreid kunnen bekijken. Aangezien het mijn eerste kennismaking met de overlock was, zijn ze niet perfect maar er wordt aan gewerkt. Ik mag dat ook niet te hard zeggen, want dan krijg ik weer al die sToffen Madammen over mij heen, die vinden dat ik niet zo perfectionistisch moet doen. Maar ik zeg u, perfectionisme loont.

Soms dan.

Dus ik doe alsof ik niks hoor en verder gelijk ik bezig was.
Mlle Belle en ik, wij breiden nog een vervolg aan de bijeenkomst om de blog van ons madammen te pimpen en toen ik er na een te korte nacht nog eens ging piepen zag het er nog steeds even fris uit als het gisteravond (enfin, vannacht) leek. Schoon he?