Zsonder biais.

Hebt ge dat ook soms? Dat ge opeens van uzelf vindt dat ge de perfecte combinatie bedacht hebt? Als in het perfecte stofke voor het perfecte object en dat ge dan geen seconde meer kunt wachten om eraan te beginnen? Terwijl ge eigenlijk 20 andere dingen zou moeten doen, zoals daar zijn: gaan lopen met Evy, nog wat uurtjes slaap catchen voor ge uwen tweede nacht moet gaan werken, de afwas doen en stofzuigen?

Het lag hier al een tijdje geknipt klaar. Petit Pan toile cirée en een voeringske om een pamperzakje mee te maken, zoals dit. Verder dan dat was ik nog niet geraakt en vandaag snapte ik opeens waarom. Ik had totaal geen zin in het biais-geprul.

Gelukkig legde Eloleo het ons niet zo lang geleden uit: het Zsazsa-pamperzakje zsonder biais. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet meteen fan van was, ik vond dat biaiske rond zo’n pamperzakske wel iets hebben, maar na vandaag zijn de pamperzakskes met biais hier verleden tijd peis ik.

Het begon feitelijk allemaal in elkaar te vallen terwijl ik onderstaand stofje stond te strijken. Ineens zag ik het helemaal voor mij en kon ik niet meer stoppen. Ik kocht het vorige week bij Julija’s shop in Antwerpen, nadat ik een bezoekje aan mijn oma gebracht had. Zonder directe bestemming, wat in feite niet meer toegestaan is sinds mijn stoffenkast uitpuilt, maar hey, ik kom niet elke dag in Antwerpen en ik zat me daar keihard in te houden want ik had er wel 20 stofkes willen kopen.

Kijk trouwens eens hoe gerafeld dat stofje uit de was kwam. Het was meteen de eerste keer dat ik mijn nieuwe vriend aansprak, die het stofje perfect rafelvrij maakte.

Wegens gebrek aan vochtige doekjes voor u gedemonstreerd door twee pampertjes. Ik gebruikte als tussenvoering niet de vlieseline H630 zoals Eloleo suggereert, wegens niet in bezit, maar de iets dikkere versie (H640) wegens overvloedig in mijn bezit.

60 minuten zegt ze, dat het duurt om het te maken. Dat is exclusief blogtijd. Dat u dat even weet. En nu ga ik proberen nummer 2 van die 20 andere dingen toch nog proberen waar te maken. Slaapwel.