Boleo!

Het is toch een straffe madam, die Eloleo. Ze toverde een hele tijd geleden een pracht van een tas uit haar mouw en vandaag kan u die gewoon zelf maken. Om er dan mee door de straten te paraderen.

Of ge kunt ook zeggen: om de tas met u door de straten te laten paraderen.

Want het is een groot ding, jong! Geweldig, ge voelt u juist Mary Poppins daarmee, het is oneindig wat ge daarin kunt steken.

Ze schrijft iets over soepel vallende stofkes en dat deed ik niet echt, want ribfluweel valt volgens mij niet onder die categorie. Het was spannend, hoe dat ging uitdraaien.

Maar het kwam helemaal in de sjakos. De ribfluweel komt van bij Pauli en de voeringstof kocht ik een tijdje geleden via Etsy.

Het was even zoeken waar ik dat ding kon hangen om hem u tegoei te kunnen laten zien en uiteindelijk werd het het bakske van de automatische garagepoort. Zo ne schone stoel en muur gelijk bij haar, heb ik hier niet jammer genoeg.
Hij is natuurlijk omkeerbaar en ook daar is het gat doorgestikt met een contrasterende kleur.
Maar ik zie dat gat toch het liefst langs de binnenkant.
Ik ging er daarnet een vriendin mee ophalen aan het station en ge moest mij zien lopen blinken. Ik kon het écht niet laten om af en toe een blik te werpen op dat ding rond mijn schouder. Blij wordt ge hier van mensen, kruipt allemaal maar rap achter uw machien!

20 thoughts on “Boleo!

 1. Ik kan niet anders zeggen dan… ‘Amai gij zijt een snelle!’ :)
  Maar ‘t is echt schitterend… En dat ribfluweel vind ik ook super!

 2. Ge zijt een rappe! Hij is echt heel mooi. En ribfluweel is wel leuk voor de herfst!

 3. ‘Amai gij zijt een snelle’ is inderdaad ook wat ik dacht ;)

 4. Heel knap zeg!

 5. dat ge eloleo haar grootste fan bent, dat wist ik al, dus ik had niet anders verwacht van hier rap een schoon exemplaar te zien verschijnen. Na mijn vakantie bestel ik hem ook, beloofd…

 6. Wauw, wat een prachtige kleuren combi ook!

 7. Nele H

  Ik was eigenlijk niet van plan om het patroon te kopen (niet helemaal mijn ding, en heb al bijgedragen met de 2 kleedjes), maar dit exemplaartje zou mij wel eens kunnen overhalen!

 8. Heel mooi met dat ribfluweel. Ik bestelde het patroon ook en dankzij jou kijk ik eens tussen mijn ribfluwelen stofjes.

 9. ben er helemaal weg van!!!!

 10. Gewaagd, een ‘floeren’ exemplaar, maar het resultaat bewijst dat het een geslaagd experiment was! Schone kleuren bij elkaar ook.

 11. Mor Missy, floer heb ik zelf nog niet eens durven gebruiken voor die tas. Gij zijt toch ook een strafke, sè! Helemaal geslaagd!

 12. Amai jong, wat een speedmadam zijt gij! En die stoel en muur was ook schoonfamilie-eigendom :-).
  Schoon exemplaar, ik ga er ook eens eentje met dat ribfluweel proberen!

 13. wat een prachtige tas!!! Mooie kleurtjes heb je gekozen!

 14. Ammehoela seg, ik ging juist brullen op facebook dat mijn boleo af is, is ze me toch nog voor :-) Uw tas is echt prachtig, dat ribfluweel doet het goed! Komt er hier ook een #2, 3, 4, enz?

 15. Ik vind hem prachtig! Nu ga ik toch nog dat patroon moeten kopen…

 16. Mooi, in eht snugglerstofje!! Zalig!!
  Ik wou dat ik tijd had….jaloers dat ne mens daar van wordt!!****

 17. Dat blauw floer…. schoon echt waar!

 18. Amai, mooi hoor! Ik wacht ondertussen geduldig verder tot ik het patroon in m’n mailbox vind, maar no way dat het bij mij zo snel zal ineensteken. Jij bent een turbo!

 19. Amai das mooi ! Superleuke kleurtjes. Is het een haalbaar patroon voor een beginnende naaister ?

 20. Anonymous

  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Comments are closed.

%d bloggers like this: