Boleo!

Het is toch een straffe madam, die Eloleo. Ze toverde een hele tijd geleden een pracht van een tas uit haar mouw en vandaag kan u die gewoon zelf maken. Om er dan mee door de straten te paraderen.

Of ge kunt ook zeggen: om de tas met u door de straten te laten paraderen.

Want het is een groot ding, jong! Geweldig, ge voelt u juist Mary Poppins daarmee, het is oneindig wat ge daarin kunt steken.

Ze schrijft iets over soepel vallende stofkes en dat deed ik niet echt, want ribfluweel valt volgens mij niet onder die categorie. Het was spannend, hoe dat ging uitdraaien.

Maar het kwam helemaal in de sjakos. De ribfluweel komt van bij Pauli en de voeringstof kocht ik een tijdje geleden via Etsy.

Het was even zoeken waar ik dat ding kon hangen om hem u tegoei te kunnen laten zien en uiteindelijk werd het het bakske van de automatische garagepoort. Zo ne schone stoel en muur gelijk bij haar, heb ik hier niet jammer genoeg.
Hij is natuurlijk omkeerbaar en ook daar is het gat doorgestikt met een contrasterende kleur.
Maar ik zie dat gat toch het liefst langs de binnenkant.
Ik ging er daarnet een vriendin mee ophalen aan het station en ge moest mij zien lopen blinken. Ik kon het écht niet laten om af en toe een blik te werpen op dat ding rond mijn schouder. Blij wordt ge hier van mensen, kruipt allemaal maar rap achter uw machien!