Janne.

Onze tweede sToffen baby is een feit. En dat het een schoontje is! Geen foto, maar u moet het van mij aannemen, want met mijn oneindig archief aan vergelijkingsmateriaal kan ik daar wel iets over zeggen, vind ik.
Wegens een druk weekend vroeg dat om een snel projectje en ik dacht dat onderstaand slaapzakje wel tot die categorie behoorde. Viel me toch tegen dat ik na het knippen van de stof nog dik anderhalf uur bezig was, zonder pauzes en zonder losgetorn.
Het patroontje komt uit dit geweldig boek en ik maakte de kleinste maat (0-6 maanden). Diene rekker onderaan is bedoeld om nachtelijke verpampersessies te vereenvoudigen voor mama of papa en om Janne ondertussen warm te houden, en dat soort pampersessies lijken me toch voornamelijk aan de orde tijdens de eerste maanden.

De stof is de u allen welbekende Znok-tricot. De boordstof kocht ik bij Pauli.

Beetje wazige foto’s, het moest snel gaan, mijn excuses.
Toeval wil dat er op de kamer een hele grote uilenknuffel stond en dat mama Sylvie zelf een speeldekentje gemaakt heeft voor Janne met een gigantische uil erop.
Ik heb dat gewoon aangevoeld, jong, het thema voor Janne is De Uil.