Janne.

Onze tweede sToffen baby is een feit. En dat het een schoontje is! Geen foto, maar u moet het van mij aannemen, want met mijn oneindig archief aan vergelijkingsmateriaal kan ik daar wel iets over zeggen, vind ik.
Wegens een druk weekend vroeg dat om een snel projectje en ik dacht dat onderstaand slaapzakje wel tot die categorie behoorde. Viel me toch tegen dat ik na het knippen van de stof nog dik anderhalf uur bezig was, zonder pauzes en zonder losgetorn.
Het patroontje komt uit dit geweldig boek en ik maakte de kleinste maat (0-6 maanden). Diene rekker onderaan is bedoeld om nachtelijke verpampersessies te vereenvoudigen voor mama of papa en om Janne ondertussen warm te houden, en dat soort pampersessies lijken me toch voornamelijk aan de orde tijdens de eerste maanden.

De stof is de u allen welbekende Znok-tricot. De boordstof kocht ik bij Pauli.

Beetje wazige foto’s, het moest snel gaan, mijn excuses.
Toeval wil dat er op de kamer een hele grote uilenknuffel stond en dat mama Sylvie zelf een speeldekentje gemaakt heeft voor Janne met een gigantische uil erop.
Ik heb dat gewoon aangevoeld, jong, het thema voor Janne is De Uil.

8 thoughts on “Janne.

 1. Een heel mooi slaapzakje! Die znok design stoffen zijn echt mooi he :-) ‘Janne’ wat een mooie naam.

 2. Wel handig met die elastiek onderaan. Ik zag ‘t nog nooit eerder… Dat stofje is toch ongelooflijk prachtig!

 3. Julie

  Heel mooi! Leuk stofje, niet te druk.
  Ik kan me zo’n spreuk van Bond Zonder Naam herinneren: “Elke wijze uil wordt ooit als uilskuiken geboren”, waar ik plots aan moest denken. :-)

 4. Prachtig!

 5. Heel mooi! Dat stofje vind ik zo leuk…
  Ik ben ondertussen druk bezig aan het omkeerbare kimono-jasje, ik ben er bijna – ‘t is te zeggen, ‘t is al omkeerbaar, nu moet ik rondomrond topstitchen en knoopjes eraan, en klaar is kees! Ik laat het je weten!

 6. Ik vind dat een schitterende uitvinding… Eentje die bij ons ooit ook veel gebruikt zal worden :p

 7. Oh Nele,
  Zo geweldig mooi!! Dit staat op mijn to-do lijstje dat nu wel heeeel lang aan het worden is!!***

 8. @Piepow: ben benieuwd!
  @Herre: Min al aan de fles gekregen? Dé oplossing voor uw to-do-lijstje ;-)!

Comments are closed.

%d bloggers like this: