En de goeie reden om weg te geven is:

dat ik vandaag jarig ben! Zevenentwintig, ik zal maar zeggen dat dat nog best meevalt zeker?

Om de boel hier wat op te vrolijken stikte ik een vlaggenlijn, zoals zij het zo schoon uitlegt. De mijne is alleen iets langer, 24 vlaggetjes en 6 meter lang.

Zes meter biais. Ik deed het mezelf weer aan. Lollig vind ik dat toch nog steeds niet. Maar het was voor de goeie zaak.

De vlaggen gaan de deur uit. Ik laat ze hier nog een weekje hangen en tegen dan zullen we hier wel uitgefeest zijn. De vlaggetjes kunnen dan de uwe worden. Feestje in het vooruitzicht? Gewoon reageren op dit bericht. Volgen mag, linken mag. Wie weet word ik daar een gelukkiger mens van.

Doe dat goed! Ik ga ondertussen feesten met mensen die mij lief zijn.

119 thoughts on “En de goeie reden om weg te geven is:

 1. Veel te laat maar alsnog gefeliciteerd! Ik zou echt eens terug vaker aan de pc moeten zitten. Zo’n give away vind ik geweldig! En aangezien ik een grote fan van uw werk ben, waag ik mijn kans.
  Merci voor de hulp bij de mouwen van de slaapzak he ;-)

 2. Ik doe wil graag een gokje wagen, nog van harte gefeliciteerd met je 27e verjaardag!!
  En een linkje ga ik plaatsen hoor!
  Misschien win ik de vlaggenlijn, want 5 november ben ik 20 jaar getrouwd,tijd voor een feestje!!
  Suc6 ermee.

 3. Hipie birdei!
  Binnen een week is het ook mijn beurt om 27 kaarsjes uit te blazen. Ik wil graag meedoen voor misschien een extra cadeautje voor mezelf! (Een mens moet soms aan zichzelf denken!)

 4. Ook hier genoeg gelegenheden om vlagjes boven te halen: verjaardagen her en der, nieuw leven op komst, housewarmings, mijn eigen thuiskomst na 6 maanden in het buitenland :p, …
  Een eigen vlagjeslijn is in de maak, de vlagjes zijn af maar de biais moet er nog aan. Bij deze dus een poging om mezelf (voorlopig) 6 meter biais te besparen.
  Gelukkige verjaardag en geniet nog van de mooie vlagjes!!

 5. Nele, Happy birthday ;)
  Ik doe ook heel graag mee. De verjaardag van mijn dochter zal op 16 November zijn. Tijd voor een mooie feestje met mooie vlagjes

 6. HOERA !!
  Wauw, wat een feest met zo’n vlagjes! Moet fantastisch zijn om die in je huis te mogen ophangen..
  *hoop hoop hoop*

 7. Zo’n vlaggenlijn komt hier wel van pas voor als het lief terug komt uit Amerika! Past perfect bij de muren van ons nieuwe huisje!
  En als ge ze dan ook nog zou kunnen komen ophangen zou het gans de max zijn.. Want ik mag de komende weken mijn bed niet uit..

 8. Jippiejeej een vlaggenslinger… Mijn verjaardag is wel juist gepasseerd maar toch wil ik graag meedoen… Op mijn blogje is er ook een kleine give-away voor m’n verjaardag, nog tot 21 november…

 9. Lang getwijfel en nog steeds niet zo zeker van het feit of het überhaupt gepermiteerd is om mee te dingen naar deze zalige vlaggenlijn, waag ik toch mijn kleine kans. Ik wachtte uiteraard niet om je te feliciteren met je verjaardag maar de deadline om mee te dingen komt dichterbij, keuzes maken is niet zo gemakkelijk, maar kijk ik hakte de knoop door want deze vlaggenlijn pronkt elke 29ste oktober van de komende jaren in ons huis… want dan ben ik jarig! En jij mag hem altijd komen bewonderen! Maar goed ik denk als ik de vorige reacties zo wat vluchtig lees dat je jezelf met een immens moeilijke taak hebt opgezadeld tenzij de computer ad random een keuze kan maken… nogmaals een fijne verjaardag gewenst en uitkijkend naar een data-email…

 10. Van harte gefeliciteerd. Komt helemaal uit. Ik ben zelf 9 november jarig en dan kan ik de slinger ophangen als ik win…… even duimen.

  Groetjes Yvonne

 11. Niet jarig ikzelf, wel heerlijk verliefd dus ook veel zin om mijn huisje te versieren!
  Laat maar komen!
  En voor jou een gelukkige verjaardag!
  Groetjes
  Tante lawaai

 12. Een late gelukkige verjaardag! En ook nog net op tijd voor deze prachtige give-away! Nog vele mooie jaren voor jou, en een mooie slinger voor mij :-)

Comments are closed.