Hallo, meneer de uil.

Gaat uw innerlijke jukebox ook aan het werk als ge bovenstaande titel leest? De mijne alleszins.
Ik kreeg een jumpsuit in handen maat 0-2 maanden en zag daar plots het ideale patroon in. Het model past heel mooi en sluit goed aan bij flinke baby’tjes vanaf zo’n 3,5 kilo. Dus tekende ik over en draaide ik een proefproject.
De bovenkant kan ermee door. De onderkant trekt wat, zoals ge kunt zien. Ik heb ondertussen ook de kans gehad om er een baby in te steken en toen het kindje het aanhad was dat allemaal niet meer te zien. En dus kan het wel dienen als extraatje voor het pasgeboren dochtertje van mijn nicht. Bij het volgende model ga ik wat meer stof voorzien tussen de beentjes bij het achterpand. Ik had schrik dat de beentjes en armpjes te kort zouden zijn, maar ze waren zelfs nog wat te lang.
Ik heb nog best wat liggen van dat stofje en ik weet nu al dat ik het allerlaatste stukje nooit ga durven gebruiken. Ik blijf het prachtig vinden.
Er kwam wat lostorngeweld aan te pas. Gelukkig begin ik gespecialiseerd te geraken in het lostornen van overlockstiksels. Tja, als ge een bestaand pakje overtekent, komt daar niet automatisch een werkbeschrijving bij, dus die moet ge dan ook nog zelf verzinnen. Dan doet ge al eens iets in de verkeerde volgorde.
Het volgende gaat ongetwijfeld sneller.

Jep, ik voel het. Dit was nummer 1 in een reeks van vele.