Libertyslabben.

Het is al even geleden dat ik het biaislint van Liberty ontdekte bij Hexagoon. Ik kocht natuurlijk meteen maar had geen flauw idee wat ik ermee wilde. Tot ergens begin deze week.

Joanna werd geboren, een prachtig meisje met superveel donkere haartjes. Ik ken haar ouders niet heel goed, maar wilde toch graag een klein kadootje geven. En daar was opeens dat biaislint van Liberty waar ik al zo lang iets mee wilde doen. Als biaishater – maar dat weten ze niet – is het dus misschien wel meer dan een klein kadootje. Per slab gebruikte ik 1,6 meter biais, dat maakt een totaal van bijna 5 meter!

Vandaag ging ik ze afgeven en met mijn aangeboren talent om deadlines strak te houden, stond ik dus gisteravond na een uur overwerken nog in Hexagoon voor een derde kleurtje lint en hield ik een race tegen de zonsondergang om de slabbetjes nog tegoei te kunnen fotograferen. 
Dat laatste mislukte. 
Zoals u kan zien, de foto’s zijn wat donker. 

Maar hey, het kind kan nu smossen in stijl en gelijk het nooit eerder deed. That counts for something, doesn’t it?