Sam en de uilen.

U bent het nog niet vergeten, van de uilen, want ik friste uw geheugen nog maar pas op. Uw enthousiasme in de reacties is geweldig.

Ik stuurde het uilenpakje met de post naar Antwerpen, alwaar mijn nicht woont. Een weekje nadat ik het pakje had verstuurd en een beetje zenuwachtig gedoe van mij, zat er hier een postpakketje in de bus. Met al mijn zelfvertrouwen dacht ik dat mijn nicht de jumpsuit oerlelijk vond en dus teruggestuurd had. Het was juist hetzelfde soort van pakketje, daarmee.

Maar niets van dat, er zaten suikerbonen in, in een zelfgestikt zakje (ja, het is blijkbaar een familiezaak) en een briefje met daarin de belofte dat ze me nog een foto zou sturen van haar dochtertje, Sam in de jumpsuit.
Vandaag was die schone dag daar, dat ze haar belofte nakwam. Met een nieuwe belofte op morgen nog een foto (als er vannacht geen pampers overlopen, that is).
Laat u maar volledig gaan in dat reactieformulier. Jongens toch. Ik ben fan.

Fan van Sam.
°23-09-2011
En hupla, hier een foto met full view.

8 thoughts on “Sam en de uilen.

 1. ooh hoe lief, sam is schattig :D
  en de uilen jumsuit zit blijkbaar goed :D En hij was ook echt mooi ^^

 2. wat een schattig kindje en wat een mooi pakje.
  Je kunt er wat van. Proficiat en heb maar wat zelfvertrouwen.
  Gratienne

 3. @Judith: hehe Sam is een meisje! Haar naam kan voor wat verwarring zorgen hé. Ik moet dat er misschien ergens bij zetten :-).

 4. Die uiltjes blijven het doen en wat een schattig boelleke, ik zou ook grote fan zijn!
  En Sam voor een meisje vind ik echt max, ik zie er dan zo een meisje bij met Pipi Langkous allures ;0)

Comments are closed.