Uitslag Give Away #3.

Het was weer van dat. Terwijl jullie dolenthousiast deden over de vlaggen en mijn verjaardag, groeide mijn schuldgevoel tot ongekende proporties. Want ieder van jullie had wel een supergoeie reden om mijn vlaggetjes te krijgen. En hoe meer reacties, hoe meer mensen ik teleur zou moeten stellen. Als ik geen gigantische to do list had, had ik meer dan honderd vlaggenlijnen gemaakt.

Ik weet in ieder geval wat kado geven aan een aantal mensen in de nabije toekomst :-).Ik kondigde niet aan hoe ik de winnaar zou kiezen, maar ik deed van lui doen. 118 reacties, waarvan 1 van mij en 1 iemand die 2 reacties plaatste. Dat zijn 116 potentiële winnaars.

Random.org deed wat hij moest doen, en ik heb er een halve minuut naar zitten staren, want ik reageer nooit als eerste op een give away. Nooit.

Nummer 1 wint toch nóóit?!

En ziet. Zij had gewoon keihard gelijk.

 

Trouwens.
Emma en Mona, Kreatita, de STOeFFERIJ, Karen, Anni, IeneMiene, Kaatje, Oon, cheneson, Carolien, Evelien, Iris, Karla, Chantal, TiTi, Katja (@Yane), inie, Needle work, Ballétoile, griet, S*fie, joppe, Mamanon, Esther – rodezonnebloem, Kir, Aankleedpopje, Da(s)tof, flooke, Meidenmama, Lili, mama van 4, Mad Moiselle, Riet, Eva, LittleBe., eloleo, Lies, Veerle, Elyne, vé, Couture Couttenier, Elinemien, Lynn, met liefde gemaakt, Pam, Naadjes en draadjes, An, Mie Flavie, Leentje, Mij, Tante Kaatje, Iris, Petra, janneke, Judith, Jules Le Chat, ikke, mama saartje, bambiblauw.be, ziggy, Juffrouw Sanseveria, mamakers, Isabelle blogt, JoChapeau, Birgit, “me”, Mamasha, Petit karo, titatimi, Barbarah, Fien, Annagreet, Little Miss Pineapple, La fille Hella, Bianca, Kris, Hildeke, Niek, Ulrike, Julie, elisanna, Agi, Veerle, wannesraps, Greet, Ima, lies, Nowelja, Mlle Assorti, Flexje, hanneke, Akire, Liselore, *brit*, Marina, Santé, karolien, sneksniltje, Naja, stoffieleut, J. Rules, Hanne, Cielita, madebybrigitta, Mlle Belle, Nienke, Sara, mo-nu-ments, Lies bet, 3N173, vriendin L., annabeau, Yvonne, Tante lawaai, gill, Annelies.
Allemaal enorm bedankt voor al dat enthousiasme en die gelukkige verjaardagen enzomeer. Op naar een nieuw jaar vol nieuwe naaisels en nieuwe uitdagingen. Ik ging gisteren naar de boekenbeurs in Antwerpen en bracht dit boekje mee. Ik kan er maar slimmer van worden. En u misschien ook.
Noot: ik bracht wel meer mee van de boekenbeurs. Maar aangezien dit de maand was dat ik geen geld mocht uitgeven wegens een serieuze som aan de belastingen te betalen, zit ik nog even in de ontkenningsfase.

14 thoughts on “Uitslag Give Away #3.

 1. Yes, yes, yes!!!!!!!!!

 2. Gefeliciteerd EMMA EN MONA!

 3. inie

  dikke proficiat!!!

 4. Proficiat Emma en Mona!!!! Dan zal ik er toch zelf eentje moeten maken: ook goed hihi!!

 5. Proficiat!!!!!

 6. Gefeliciteerd, en ik heb ook altijd last van een schuldgevoel tegenover al die fantastiche mensen, vooral die die er trouw zijn ;0) Zeeeer herkenbaar!

 7. Gefeliciteerd aan de winnares! Ga dan nog maar eens zelf proberen zo’n leuk hebbeding in elkaar te stikken…

 8. proficiat!

 9. Ik wil u nu niet ontmoedigen hé, met de belastingen enzo, maar ik denk dat gij dat boekske al ver vooruit bent!

 10. @J. Sanseveria: lol. Op sommige vlakken wel, maar er staan toch ook interessante dingen in! (zoals een mouwsplit enzo). Het is echt een heel duidelijk boekje en alles uitgelegd met foto’s. Dat vind ik veel duidelijker dan met tekeningen!

 11. Ooh, ik kreeg vorig jaar voor mijn verjaardag zo’n soortgelijk boek, en het is heel leerrijk … allé, voor mij toch :-)

 12. Proficiat Emma & Mona!!!!
  Liefs,
  Xxx

 13. proficiat!

 14. Emma en Mona van harte!!
  xx

Comments are closed.

%d bloggers like this: