Hasse #2.

Als u mogelijk last kan krijgen van opspelende hormonen, bij het zien van pasgeboren kinders, klik dan maar snel weer weg. Als u voorgaande negeert en toch last krijgt van symptomen, is dat volledig eigen risico.
Ik vertelde jullie eerder al over een prachtig nieuw meisje op deze wereld: Hasse. Haar mama beloofde foto’s van Hasse in het olifantenpakje en een paar weken geleden al, zaten ze in mijn mailbox (dat is serieus nog leuker dan een kadootje krijgen). Ze vroeg me vorige week of ik ze op mijn blog gezet had. Ha, nee, want zonder toestemming doe ik dat niet, maar die vraag was meer dan groen licht. En dus, in mijn nieuwe categorie, Wall of Fame, laat ik u een heel schoon kindje zien.
Met mijn pakje aan.
Maar vooral: een heel schoon kindje, met de schattigste voetjes.
Hasse’s mama schreef in haar mailtje:
“Spijtig dat je het geluid niet kunt aanzetten bij een foto, want op de achtergrond moet je er grote zus Lieze bij indenken, die zingt: “Jongens, meisjes, aan de kant! Daar komt baby olifant!” (en dan nog iets over een kleine slurf enzo, maar dat moet ik haar nog eens vragen…”

Ik zocht en vond, kwestie van u volledig in de juiste sfeer te brengen. (Maar we zijn blijkbaar nog op zoek naar de juiste versie, van kapitein Winokio.)
En bij deze bent u gewaarschuwd. Die jumpsuits, het gaat u nog vervelen. Er ligt er nog één klaar om geblogd te worden en er staat er nog een andere op de planning. En veel baby’s-to-be rond mij en ik van seriekes en bandwerk en dat soort spul. Gelukkig zijn er blogs in overvloed voor andersoortige inspiratie.