Als u mogelijk last kan krijgen van opspelende hormonen, bij het zien van pasgeboren kinders, klik dan maar snel weer weg. Als u voorgaande negeert en toch last krijgt van symptomen, is dat volledig eigen risico.
Ik vertelde jullie eerder al over een prachtig nieuw meisje op deze wereld: Hasse. Haar mama beloofde foto’s van Hasse in het olifantenpakje en een paar weken geleden al, zaten ze in mijn mailbox (dat is serieus nog leuker dan een kadootje krijgen). Ze vroeg me vorige week of ik ze op mijn blog gezet had. Ha, nee, want zonder toestemming doe ik dat niet, maar die vraag was meer dan groen licht. En dus, in mijn nieuwe categorie, Wall of Fame, laat ik u een heel schoon kindje zien.
Met mijn pakje aan.
Maar vooral: een heel schoon kindje, met de schattigste voetjes.
Hasse’s mama schreef in haar mailtje:
“Spijtig dat je het geluid niet kunt aanzetten bij een foto, want op de achtergrond moet je er grote zus Lieze bij indenken, die zingt: “Jongens, meisjes, aan de kant! Daar komt baby olifant!” (en dan nog iets over een kleine slurf enzo, maar dat moet ik haar nog eens vragen…”

Ik zocht en vond, kwestie van u volledig in de juiste sfeer te brengen. (Maar we zijn blijkbaar nog op zoek naar de juiste versie, van kapitein Winokio.)
En bij deze bent u gewaarschuwd. Die jumpsuits, het gaat u nog vervelen. Er ligt er nog één klaar om geblogd te worden en er staat er nog een andere op de planning. En veel baby’s-to-be rond mij en ik van seriekes en bandwerk en dat soort spul. Gelukkig zijn er blogs in overvloed voor andersoortige inspiratie.

27 thoughts on “Hasse #2.

 1. Oh, ik ben helemaal klaar voor nog een baby als ik dat zo zie!
  En dat liedje, dat is van Kaatje van Kaatjes Tralalaatjes (Ketnet), je vindt dat wel op YouTube moest je willen.
  En laat ze maar komen, die jumpsuits!

 2. Ja, ik vond ook iets van Kaatje, maar geen fatsoenlijk filmpje. Dus wie dat voor mij vindt, laat het maar weten, dan pas ik de link aan, want nu is dat maar een stom hollands ding (sorry aan alle lieve Nederlanders die mijn blog lezen :-)).

 3. Wij hebben dat op een CD-tje van Winokio en ik moet daarbij zeggen: dat is de enige echte juiste versie. Want Kaatje zingt dat op de melodie van Altijd is Kortjakje Ziek. En dat kunnen wij niet dulden. ;-)

 4. Ha, nee, het moet wel juist zijn! Dan wachten we nu allemaal op google-wonder Kir, want die vindt dat vast.

 5. Zalige foto’s! En welk patroontje is dit nu ook alweer? Want hier staat ons ook een ware babyboom te wachten in de vriendenkring komend voorjaar…

 6. @Piepow: het is dat zelf(over)getekend ding. Dat waar ik u ooit ooit eens het patroon van beloof, maar het is hier de komende weken nog eventjes van plannen teveel en tijd tekort.

 7. Als er ooit een patroon van komt: ik wil! (er mag zelfs iets tegenover staan, wie weet zelfs u volgende week nog eens een hele avond Hasse-knuffelen toestaan)

 8. Ben onthaalmoeder en de cd ligt haast alle dagen op maar in de versie van Kapitein Winnokio. Persoonlijk vind ik het beter dan Kaatjes versie. Er komt mama olifant, baby olifant en papa olifant in voor.Heel leuk liedje.De kindjes zingen uit volle borst mee.

 9. whauw Nele, echt supercute zeg!
  Ik verlang al naar ons tweede wondertje bij het zien van zo’n mooie beebjes in superschattige pakjes!

 10. Oooohh boelekes!!! Heerlijk toch, als ik nog wa jonger zou zijn kwam er direct een nummerke 4
  Hasse is een echt dotje met haar olifantenpakje
  Liefs,
  Xxx

 11. kan je eens nagaan welke tut het kindje in de mond heeft, mijn boeleke wil geen tut, maar misschien is dat wel een kanshebber ;) leuke fotoooo’s! x Elinemien

 12. Eerst en vooral, dat zijn inderdaad prachtige voetekes, en ze komen zo schoon uit in die jumpsuit!
  En ook: wij hebben hier de Winokioversie van mama, papa en baby olifant op “Handjes draaien”

 13. Zo’n schoon kinders en pakjes dat verveelt nooit! Goe bezig meid. En we love het olifantlied, vooral wanneer papa olifant komt: hard!

 14. Jongens meisjes aan de kant daar komt mama olifant,
  grote voeten, grote oren, en een lange slurf van voren,
  jongens meisjes aan de kant, daar komt mama olifant

  dan begint kaatje te fluisteren en zingt

  jongens meisjes aan de kant daar komt BABY olifant,
  kleine voetjes, kleine oren en een kleine slurf van voren,
  jongens meisjes aan de kant, daar komt BABY olifant!

  Dat is de tekst, zoonlief zingt het heel der dagen :-D

  Hasse staat prachtig met haar pakje!

 15. Awel, als je ooit eens tijd vindt voor dat patroon, dan wil ik het direct! Ik vind het super, en zie de kraamcadeautjes hier al van onder m’n machine rollen.

Comments are closed.