Voor een wolk van een baby. *

Dat ik gek ben op Scandinavische prints. En dat ik het vaak zo jammer vind, dat ze hun stof niet per meter verkopen. JNY Design doet dat wel en vooral op de stof met wolkjes ben ik ongelooflijk verliefd. Dat ik ze dan maar ineens in 4 kleuren bestelde (hier), getuigt van mijn onvermogen om te kiezen en van mijn logisch redeneervermogen. Ik maak mezelf wijs dat de verzendingskosten dan beter meevallen en mijn schuldgevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. U moet dat ook eens proberen.

Weinig later kwam de vraag voor een geboortecadeautje voor kleine Joren. Joren is nu 2 maand oud en viel bijgevolg al uit de boot voor een jumpsuit volgens dit patroon. Gelukkig is er altijd een reddende engel in de buurt met de juiste Ottobre, zodat ik deze jumpsuit in maat 68 kon overtekenen.

De deadline was aan de strakke kant, maar I like. Het enige nadeel was dat het er nogal stormachtig aan toeging toen ik om 16u met mijn jumpsuit naar buiten trok voor de foto’s. Een andere optie was er niet, want de overhandiging zou om 19u30 die avond plaatsvinden. En stormachtig en 16u rond deze tijd van het jaar, daar moet ik geen tekening bij maken, dat wil zeggen dat het al behoorlijk donker is. Edoch, ik heb een wonderlijk fototoestel want zonder flits toverde hij toch nog deze foto’s tevoorschijn. Ze kunnen uiteraard nog beter, maar dat is voor na Kerst, als ik beslist heb welk spiegelreflexerig ding ik wil bestellen met de centjes die ik ga verzamelen.

Ik weet, u ziet liever foto’s met baby, maar maat 68, dat is behoorlijk op de groei. Het kind kan er in rondrollen of kruipen ergens komende lente onder een even stralend blauwe hemel als het ding voorschrijft.

Ik zei al dat ik er u mee ging doodsmijten he.

* Copyright van de titel van dit bericht gaat volledig naar de afnemer van deze jumpsuit.

24 thoughts on “Voor een wolk van een baby. *

 1. Smijt maar! Ik blijf ze prachtig vinden!

 2. Uw logisch redeneervermogen is zeer logisch en zeker als het gaat om zo’n schoon stofke, het is prachtig!
  En als u mij nu wil excuseren, ik moet eens dringend die link naar JNYdesign gaan inspecteren :)

 3. Ohhh… Wat mooi zeg. Tjonge.

 4. Ook weer zo mooi!

 5. Smijt maar. En smijt er gelijk ook maar uw trukken voor doorlopende prints tegenaan.

 6. @Oon: maar gij kunt dat toch?

 7. Dit ziet er weer fantastisch uit. Hoe krijg jij die drukker er altijd zo goed in ? Bij mij gaan die dingen na 3x open doen altijd los waardoor er een gat in de stof komt.

 8. Tof om de link van die winkel te delen. at een mooie tricots allemaal.

 9. @Mama Pluis: tja, of ze na veelvuldig gebruik goed blijven zitten weet ik niet, want tot nu heb ik alles met drukknopen kado gedaan (evenwel nog geen klachten ontvangen). Maar: ik zorg altijd dat er een dubbele laag vlieseline tussenzit. Vlieseline H180, die rekt wat mee. En ik heb mij die tang van Prym aangeschaft, ik doe dat niet met de hamer ofzo. Met die tang krijgt ge ze er echt heel vlot en schoon in.

 10. Sandra

  Oh men… mag ik er alvast één bestellen? Dat gaat vast sneller dan zelf maken (A).

 11. Weeral prachtig gemaakt! En wat een toffe naam van het kindje, mijn man heet ook zo :-)

 12. Lief pakje!

 13. Weer zo’n schoontje!
  Goed gekozen u titel ;-)
  Ik blijf ze steeds geweldig vinden, u maaksels. Dus laat er nog maar een paar komen…

 14. Weeral prachtig! Die tricotpakjes van jou, ik kijk er altijd met bewondering naar!

 15. Een stofke om bij te smelten… I love Scandinavië too!

 16. Goe bezig! Het ziet er zoooo in orde uit. Zelfs de foto’s idd!

 17. En oh ja: CANON CANON CANON CANON CANON!

 18. AAAAH, te mooi gewoon!

 19. ooooh, u noemt mij een engel!

 20. Weeral zo’n prachtexemplaartje, hoe doe jij dat toch iedere keer opnieuw !

 21. @Sha: lol, Canon it will be :-).
  @Kir: da’s vast niet de eerste keer!

 22. Bedankt voor de tip. Ik ga dan ook maar eens zo’n tang aanschaffen want ik gebruik een hamer maar dat werkt dus duidelijk niet.

 23. Anonymous

  Hey Nele,

  Bedankt voor het mooie pakje!
  Joren is nog iets te klein ervoor maar ik laat zeker iets weten wanneer hij erin kan!

  Groetjes,
  Elise,Koen en Joren

 24. maar zo schattig! en de wolkjes komen zo mooi overeen aan de drukknopjes!

  heb dat stofje ook liggen in’t groen en ik ging er een tshirtje van maken… maar zo’n kruippakje is natuurlijk ook een optie :-)

Comments are closed.

%d bloggers like this: