Voor een wolk van een baby. *

Dat ik gek ben op Scandinavische prints. En dat ik het vaak zo jammer vind, dat ze hun stof niet per meter verkopen. JNY Design doet dat wel en vooral op de stof met wolkjes ben ik ongelooflijk verliefd. Dat ik ze dan maar ineens in 4 kleuren bestelde (hier), getuigt van mijn onvermogen om te kiezen en van mijn logisch redeneervermogen. Ik maak mezelf wijs dat de verzendingskosten dan beter meevallen en mijn schuldgevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. U moet dat ook eens proberen.

Weinig later kwam de vraag voor een geboortecadeautje voor kleine Joren. Joren is nu 2 maand oud en viel bijgevolg al uit de boot voor een jumpsuit volgens dit patroon. Gelukkig is er altijd een reddende engel in de buurt met de juiste Ottobre, zodat ik deze jumpsuit in maat 68 kon overtekenen.

De deadline was aan de strakke kant, maar I like. Het enige nadeel was dat het er nogal stormachtig aan toeging toen ik om 16u met mijn jumpsuit naar buiten trok voor de foto’s. Een andere optie was er niet, want de overhandiging zou om 19u30 die avond plaatsvinden. En stormachtig en 16u rond deze tijd van het jaar, daar moet ik geen tekening bij maken, dat wil zeggen dat het al behoorlijk donker is. Edoch, ik heb een wonderlijk fototoestel want zonder flits toverde hij toch nog deze foto’s tevoorschijn. Ze kunnen uiteraard nog beter, maar dat is voor na Kerst, als ik beslist heb welk spiegelreflexerig ding ik wil bestellen met de centjes die ik ga verzamelen.

Ik weet, u ziet liever foto’s met baby, maar maat 68, dat is behoorlijk op de groei. Het kind kan er in rondrollen of kruipen ergens komende lente onder een even stralend blauwe hemel als het ding voorschrijft.

Ik zei al dat ik er u mee ging doodsmijten he.

* Copyright van de titel van dit bericht gaat volledig naar de afnemer van deze jumpsuit.