Babyboom part 1.

Als je mij vraagt wie er zwanger is rondom mij, kan ik rustig 15 namen opnoemen. Wees voorbereid mensen, ik schat zo in dat mijn blog de komende maanden gesierd zal worden door babyspul. Te beginnen met dit allerschattigst jurkje.
Op de foto zie je het misschien niet meteen, maar het is piepklein. Ik maakte maat 3-6 maanden, voor een kindje dat in mei 3 maand wordt. Ik voorspel zo ongeveer dan de eerste hittegolf van dit jaar, waarvoor dit uiterst geschikt is.
Het patroontje vond ik op deze blog en als u een snel-klaar kadootje nodig hebt, kan ik dit zeker aanraden.
Voor biaislint passeerde ik bij Hexagoon, daar is zoveel meer keuze dan bij Veritas en ge krijgt er gratis kleuradvies bij. Het enige dat ik mezelf telkens weer lap, is dat ik daar zeer klunzig sta te gokken hoeveel ik precies nodig heb. Uiteindelijk kocht ik 2 meter, maar dat bleek te weinig om ook onderaan biais te naaien, dus legde ik er een zoom in.

 

Als het te klein wordt als jurkje, kan het ook als tuniek gedragen worden. 2 in 1, mensen.

 

 

Het stofje kocht ik eens in een ver verleden bij Vermiljoen en is van Liberty. Instant verliefdheid toenindentijd en nog steeds. Het is een superluchtig stofje, en ongelooflijk zacht. Ideaal voor zomers babyspul, dus.

25 thoughts on “Babyboom part 1.

 1. Mooi, mooi, ideaal kadootje!

 2. Helemaal af! En meer moet dat niet zijn.

 3. Heel erg lief. Geweldig cadeau!

 4. Wauw ! Heel schoon !

 5. Wat een lief stofje! Ik heb het patroontje meteen bij m’n favorieten gezet.

 6. ooooooow leuk! ik ben dol op babyspul dus laat maar komen al dat babygedoe!

 7. Oh, lijkt me een superleuk cadeautje, deze wordt gepind!

 8. Superschattig zeg!!

 9. Heel erg lief kleedje!

 10. heel leuk, en lijkt me redelijk easy… iets voor onze naaiclub dus ;) bedankt voor de inspiratie!

 11. Oh, da’s mooi! En Hexagoon… ik ben zoooo jaloers dat er hier in Turnhout zo niks is…

 12. Schattig!

 13. kei schattig! Ongelofelijk hoeveel biais-lint in zo’n klein kleedje kruipt, hè. Ik sta daar ook altijd te schatten :-)
  Maar het is wel super mooi zo! En inderdaad een heel mooi stofje!

 14. Superschattig!!! Goed gedaan zeg en héle mooie stof!
  Esther.

 15. Swiet!

 16. Oh zo lief. Laat dat ‘babyspul’ maar komen!

 17. Mooi! En simpele snel-klaar en snel-effect patroontjes zijn natuurlijk altijd welkom, dus dank voor de link.

 18. Maar zo mooi! En merci voor de link!

 19. Superlief!

 20. Vriendin l

  Ja ja en ik mag dat allerschattigste jurkje afgeven! Ik begrijp het, jullie zien groen van jaloezie… ‘t is een kwestie van de juiste mensen te kennen hè . Wat zou ik zonder jou doen! ? Merci! Hier is het mannenvolk wild enthousiast! En laps er wilt er weer ene een zusje:-)

 21. Super mooi geworden zeg, heel schattig! Het schaapdekentje is ook mooi, lief van je.

 22. Ah, dat ziet er zo heerlijk luchtig uit!

 23. Prachtig! Dat ga ik ook een uitproberen.

 24. Bedankt voor de tip, leuk geworden! En jeetje wat veel zwangeren, als het maar niet besmettelijk is :P

 25. Oh echt prachtig!!

Comments are closed.

%d bloggers like this: