Give Away: de winnaars!

Maar zeg. U bent geweldig. U maakt het me vreselijk moeilijk, maar u bent geweldig. Totaal niet mijn bedoeling om u te doen schrijven over mijn blog en zijn eenjarig bestaan en wat u daarover denkt, maar u deed dat toch. Met enthousiasme, waar ik af en toe de computer van dicht wilde klappen. Het deed deugd, dat ook wel. Anderzijds bekroop me alweer het schuldgevoel, dat ik maar aan twee mensen iets kon geven. Sommigen durfden daardoor zelfs niet meer reageren. Ik stak haar daarom toch mee in het potje.
Random.org kon ik zijn werk niet goed laten doen, want dan zou hij er misschien twee mensen uitpikken die het autosetje wilden, dus deed ik van ouderwets doen.
Ik printte alle reacties uit. Knipte strookjes. Plooide ze in vier en deed ze samen in een potje. Dan eventjes roefelen met de handjes, zoals zij dat zo schoon zegt hier, en met de ogen dicht eentje uitpikken.
Rokodil krijgt het autosetje.

En voor Lies bet maak ik graag een giraffensetje in de kleinste maat! Je zou me alleen nog even moeten laten weten of je een jongens- of meisjesonderbroekje wil.
Stuur me allebei even jullie gegevens door op missyn84(at)gmail(dot)com!

Al de rest moet niet treuren. U gaat naar de webshop van Van Katoen, u bestelt het ondergoedpatroon en u gaat aan de slag. Het is instant vrolijkheid. Seriously.

14 thoughts on “Give Away: de winnaars!

 1. Proficiat!!
  Ik heb het patroontje al liggen en heb nu ook een tricot waarvan ik echt vrolijk ondergoed wil mo=aken voor de jongens. Dus misschien moet ik er inderdaad gewoon eens aan beginnen.
  Maren

 2. Ik zal er zelf aan moeten beginnen… Maar het zullen niet van die zalig mooie autootjes zijn…
  Een hele dikke proficiat voor de gelukkigen!!!

 3. Een tijdje geleden kreeg ik een blogaward die ik moest doorgeven aan leuke blogs, jij bent er eentje van!
  Nog eens super merci ben er super blij mee!

 4. Oh jammer, ik heb de give-away gemist.. Toch een dikke proficiat met het 2 jarig bestaan van je toffe blog! Het is echt een plezier om te volgen wat je allemaal maakt..

 5. Ik heb ook neig getwijfeld over mijn deelname aan de wijvenweek. Maar uiteindelijk dacht ik dan gewoon: ach, waarom ook niet? En dan komen er nog eens wat andere dingen op mijn blog ook, da’s wel eens fijn, die afwisseling – voor mezelf en hopelijk ook voor de lezers :-) Ik zou het trouwens wel tof vinden als jij ook zou meedoen, dan lezen we eens een andere kant van je… Allez, niet dat wat er nu te lezen valt niet interessant genoeg is he ;-)

 6. Helaas ben ik niet bij de winnaars… Maar toch: ik gaf je net een award, omdat ik zoveel inspiratie haal uit je blog!

Comments are closed.