Monkey Pants part 2.

Soms scoort ge. Dat is één van de plezantste dingen van De Hobby. Ik scoorde hiermee. Met het broekje dan, vooral. Marte liet u ook al eens zien hoe dat er poepschuifsgewijs uit zag. Toen, toen werd ze één en maakte ik maat 86. Nu is ze de anderhalf al ruim gepasseerd en maakte ik maatje 92 voor haar.

De stof is van JNY design en kocht ik een hele tijd geleden hier. De bruine variant van de stof wacht nog op tijd voor mezelf, ooiteens.

Ik was te moe om de boordstof fatsoenlijk in 4 te verdelen, dus ik trok er gewoon maar wat aan, bij de halsrand en het ziet er gelukkig wel ok uit. De boordstof is een Pauli’tje trouwens.

 

Het broekje is een zaligheid om te maken. De uitleg bij het patroon is heel duidelijk en het resultaat is de uberschattigheid zelve. Ik combineerde deze keer met felblauwe interlock (ook al Pauli).

 

 

Ik ging met de mama van Marte op stap en overhandigde, zij beloofde mij foto’s van het kind in pyjama. En zie hier eens, gisteren in mijn mailbox: een frisgewassen kindje, recht uit bad, dat ongetwijfeld uw hart steelt.

 

Het broekje gelukkig nog wat te lang, want dat laat ruimte voor groeien. En kijkt eens hier, het kind kan kruipen zoals het hoort.

In de foto-opdracht: foto’s van de apenpoep.

Van horen zeggen was dat niet zo gemakkelijk, want een camera is ontzettend interessant om naartoe te kruipen. Dus organiseerden ze een ganse zoektocht naar speelgoedjes door het huis, om het kind toch maar langs de goeie kant te kunnen fotograferen.

 

Opdracht geslaagd, ja toch? Mijn hart maakt alleszins een sprongetje van blijheid bij het bekijken van de foto’s!

Met superveel danku’s voor Greet en Kristiaan voor de mooie foto’s!