Oefenen voor Van Katoen met een Give Away.

14 april komt met rasse schreden naderbij. Zij en ik, wij staan te popelen en kijken enorm uit naar ons druk gevuld dagje. Je vindt ons tussen 10u en 13u in het Van Katoen-kraam waar we de handgemaakte spulletjes mogen verkopen waar we zelf menig uurtje aan mee mochten stikken (daar kan je hier een preview van zien). Van 13u tot 16u zitten we aan dé naaimarathon, van 16u tot 18u kan je bij ons (en helpende kinderhandjes) een button laten maken uit een restje stof en we sluiten de dag af met onze eigen workshop. Wij leren u een omkeerbare tas maken, zelfs als u nooit eerder gestikt heeft.

Trouwens, heet van de naald, door de extra workshops zijn er bij ons enkele (of misschien zelfs maar één) plekjes vrijgekomen. Haast u hierheen en schrijf u als de bliksem in.

Ter voorbereiding van dat laatste deden wij vandaag van samen naaien en produceerden deze zustertassen, u professioneel geshowed door haar gebroed. We combineerden telkens een effen linnen stof met een licht katoentje met fijne bloemetjes op (alles bij Pauli). Ideaal voor de zomer die voor de deur staat te trappelen en volgens ons zijn kick-off krijgt op 14 april.

Fien is alleszins dolenthousiast, ook al bolde de zon het af, net toen wij aan de fotoshoot konden beginnen.

De tas die Gitte draagt combineert lichtgroen katoen met petroleumblauw linnen en de tas van Fien paars katoen met olijfgroen linnen.

 

De tassen zijn allebei voorzien van een Missy N. en een Mlle Belle label (het ene aan de binnen-, het andere aan de buitenkant of omgekeerd, zo u wil, want eigenlijk heeft dat ding geen binnen-of buitenkant).
En wat de grote zus kan…
…dat kan dat klein spookje ook.

 

Ondertussen doet Gitte een dansje, het kind zal eens niet dansen en had vermoedelijk al te lang (lees de volle 5 minuten) stil moeten staan.

En nu komt het. Wij geven deze tassen weg, met veel plezier want wij houden van Van Katoen.

Meedoen en winnen, dat gaat niet zomaar.

– U kan op ons beider blogs reageren. Doe in uw reactie een gokje naar het bedrag dat aan Annick voor Kenya geschonken zal kunnen worden door Van Katoen. Dit bedrag zal bekend gemaakt worden door het Van Katoen team tijdens/op het einde van het weekend van 14 en 15 april.

– U kan de link van onze beide blogberichten delen op uw profielpagina of tijdlijn van Facebook. Vermeld dat in uw reactie en schrijf daar meteen een extra gokje bij.

– Goed geteld ja, u kan dus maximum 4 keer gokken.

Edit: een kleine tip om jullie van wild gokken te besparen: er werden al meer dan 2500 patronen verkocht in de webshop, er zullen in het winkeltje 1000 handgemaakte items verkocht worden en er wordt aan 300 mensen plaats gegeven in de workshops. Hou er rekening mee dat de grondstoffen en ander materiaal voor de creatieve uitspattingen ook moesten worden aangekocht. Berekend gokken, daar heeft u toch geen schrik van?


Reageren en gokken kan tot het Van Katoen evenement van start gaat, dat is, maar dat weet u al lang, 14 april om 10u ‘s morgens.

Gaat u allen heen en maak reclame, want wij, wij willen véél pottenkijkers, zo ergens tussen 1 en 4.

25 thoughts on “Oefenen voor Van Katoen met een Give Away.

 1. Het is niet dat ik niet wil winnen, maar dat ik helemaal niet-never-ever-nooit kan gokken! Dat is nu spijtig genoeg, het moeilijkste dat je mij kan vragen. Zonde, want het zijn heel erg mooie tassen geworden!

 2. oeeh gokken,ik ben daar ook nogal slecht in maar tzijn zo’n mooie tassen dat ik het toch probeer! Ik gok op 52500 €. En ik doe graag mee voor de groen-blauwe.
  Succes op 14 april! Ben eens benieuwd welke medeblogsters er mee zullen naaien in de eerste shift (ik alvast!).

 3. Zo plezant, ons Van Katoen promoteam aan de slag met een Give Away! In naam van het Van Katoen team een spoedcursusje ‘begroting’ voor de gokkers: hou ook rekening met de kosten die we moeten maken. We zullen stranden op een prachtig bedrag, maar sommigen onder jullie zijn duidelijk een tikje overmoedig. ;-)

 4. Hey Nele!
  Knap hoor! Die hele Van Katoen actie! Mocht ik iets dichterbij wonen… :) Maar ik hoop natuurlijk op zeer veel centjes… dus ik gok op zo’n 58466 euro!

 5. Nele en Kim!!
  Er is maar één woord voor:
  PERFECTIE!!!
  Hoe goed kan die give-away zijn???
  Succes op de 14de, spijt dat ik er niet bij kan zijn!!
  En nog een gok natuurlijk!!!——-> 56964Eurooooo….

 6. voila, ook hier mijn gokje!!
  62.785 euro
  ik hoop natuurlijk dat mijn ander gokje er dichterbij zit!!
  ik verwacht een gigantisch feest!

 7. ik wou er zooooo graag bijzijn, maar ik ‘moet’ met m’n man mee naar Parijs. oké, da’s ook niet echt een straf, natuurlijk ^-^
  Hopelijk is mijn gokje de groen/blauwe tas waard en zamelen jullie 44819 euro in…

 8. Oeioeioei, gokken is niet mijne sterkste kant … ik gok op 31947euro, maar hoop voor jullie dat het meer is! De tas die Gitte draagt vind ik fantastisch. Als naamgenootje van haar, hoop ik toch een klein kansje te hebben om binnenkort te pronken met die tas :-)

Comments are closed.