Over Missy N. En geeft uw mening ne keer, ja, danku.

Een eigen label en logo, daar droom ik al even van. Maar twee linkerhanden rijk als het op tekenen aankomt, en zelfs drie als we het hebben over tekenen met de computer, bleef het daarbij, bij dat dromen.
Missy N. Ik vertelde daar nooit over, maar wel dat het een verhaal op zich is, alhier in mijn allereerste bericht ooit (hoe hilarisch is het zeg, om dat terug te lezen)

Missy N. dateert van toen ik 17 was. 17 jaar zijnde ging ik als kabouterleidster (de scouts, mensen, voor als ge niet kunt volgen) mee op animatorcursus. Na die cursus kreeg je een attest van “Animator in het jeugdwerk”.
Dat was een superintense week, die ik nooit zal vergeten. Vooral dankzij de mensen die ik daar leerde kennen. Bleitens was dat op het einde van de week zeg, bij het afscheid. Gelukkig, in den tijd dat ik 17 was, was het internet al een vrij ingeburgerd iets, anders was er van Missy N. nooit sprake geweest peis k.
K. en ik, wij hadden iets gemeen. Wij mailden en mailden en op een dag sprak ze me in één van die mailtjes aan met Missy N. Dat werd nen blijver. Ons contact verwaterde, maar een tijdje geleden nog liet ik haar weten (facebook natuurlijk) dat Missy N. nieuw leven ingeblazen geworden was op de dag dat ik een nickname moest bedenken om mijn naaisels een naam te geven. Ze was aangedaan, een beetken, denk ik.

Mijn gebrek aan grafisch vermogen bleef me dwarszitten, tot de schone dag dat ik dit creatieve wonderkind leerde kennen potentieel bracht. Wij kwamen overeen want het is ondertussen haar werk. Dat ze er wat van kan, zag u andermaal al hier (volledig uitverkocht ondertussen) en ook haar logo is van haar hand. En nog maar pas zag u dat ze hier ook wat in de pap te brokken had. Ik denk dat ze mij allemaal zullen bijtreden als ik zeg dat het het beste idee ever is om bij haar aan te kloppen, als ge op zoek zijt naar iets origineels, fris en speels!

We zitten ondertussen in de eindfase. Uit vier ontwerpen koos ik onderstaand juffertje. De kleur mijn ding, het juffertje mijn ding, en de link met naaien dankzij haar “benen” die een naald zijn. Maar nu kan ik niet kiezen.

Het dotje?

(verwijderd om te voorkomen dat mensen die er geen recht op hebben dit gebruiken)

Schattig toch?

Of dit kapsel, dat wat meer weg heeft van mijn eigen kapsel? (Maar moet dat, dat dat ding op mij gelijkt?)

(verwijderd om te voorkomen dat mensen die er geen recht op hebben dit gebruiken)

Zeg keer, heeft u daar een mening over? Ik ben benieuwd! Zowel naar die van mensen die mij goed kennen, als naar de mening van mensen die mij totaal niet kennen.

Edit:
Op algemene aanvraag kwam ze er ook nog: die met het dotje zonder dotje. Kapsalon Chez Fanny&Laura deed dat zonder morren (wat niet gezegd kan worden over de kapper die ik vandaag zelf bezocht).