“Of ik misschien een blogdip heb”, vroeg ze.
“Ja”, antwoordde ik. En de kous was daarmee af. Ik zweef in een overtuiging dat ik niet meer kan naaien, noch kan schrijven of foto’s maken.

Ik naai wel, oh ja. Ik naai dingen die ik al 100 keer naaide. Ik naai dingen die dan ter inkadering aan de muur kunnen, om redenen, och, ik verveel u er niet mee.

En, ik nam haar tip hier ter harte. Ik gaf het patroon voor het kruippakje een naam en wel die voor wie ik de eerste versie maakte.

Sam.

Sam: één van mijn favoriete namen, unisex, en tof, gewoon tof.

Zoals u kan zien, kan ik ook al geen fatsoenlijke drieën meer maken. Maak u geen zorgen, dit is nog niet de versie die ingescand zal worden. En heb nog wat geduld, medemensch. Ik dank u.

15 thoughts on “Blogdip.

 1. Ach… Kop op, die goesting komt wel vanzelf terug jong! Samen met de zon denk ik … En je terugkeer wordt dan meteen een knaller met dat patroontje!

 2. Soms … heeft men een blogdip … en dan … moeten we wachten … natuurlijk ! Tot uw goesting terug komt ! Natuurlijk !

 3. Oh ja, jong, dat komt echt wel weer terug. En je maakt er mij alvast heel erg blij mee. Ik ga nog mijn hotline naar u inschakelen als ik bezig ben.

 4. Kat heette Sem, omdat ik ‘Sam’ zo graag wilde bewaren voor als…
  Dus hier nog een liefhebber ;) .

  Ik heb wel zin in dat patroon.. maar ik wacht je dip geduldig af.

 5. Herkenbaar. Naaien, het heeft zo zijn hoogtes en laagtes.
  Wat mij er altijd uit helpt: een snel klaar project in 1 van je mooiste stofjes.

 6. als het een troost kan zijn, ik kan nooit zo een fatsoenlijke 3 tekenen, da komt gewoon nooit schoon uit. Ook ene 2 en een 5 lopen altijd fout af…

 7. Nele, kijk naar mijn… ik had ook een dip, een grote dip zelfs… en ook frustraties, heel veel zelfs… maar gewoon doen waar je zin in hebt, doet wonderen!!!

 8. Ach Nele… Dat is helemaal niet erg, (ik heb al een half jaar een blogdip ;-) ) Neem u tijd en zie maar wanneer ge terug goesting hebt… En ik wacht hier geduldig af op het patroontje.

Comments are closed.