Een dino- of een drakenstaart?

Pinterest was een ontdekking van je dat daar. Oon blogde en waarschuwde verslavingsgevoelige zieltjes. Ik bleef er dus mooi af, want het was niet alsof ik tijd overhad.
Maar het ding stak mijn ogen uit, serieus. Zelfs zonder account kon ik er urenlang doorklikken. Dus ik vroeg er één aan, een account. De waarheid is dat ik gewoon niet kon weerstaan aan het willen Hebben van een account aldaar, het excuus was dat ik dan juist minder tijd zou verspillen, want al het interessant gedoe kon gerepind worden en ik zou er daarna nooit meer achter moeten zoeken.

Lucas, Luke voor de vrienden, werd 5. In maart. Eens deadlines gepasseerd neem ik het er duidelijk helemaal zo nauw niet meer mee. Des te groter was de verrassing voor het kind in kwestie, want toen ik hem vertelde dat ik nog een kado voor z’n verjaardag had, zei hij alsof dat heel logisch was: “oh ja, je bent helemaal nog niet op mijn verjaardag geweest.” Ziet, het kind even flexibel in omgaan met data als ikzelf. Dus wij vierden, met drie maanden vertraging.

Eén van de eerste dingen die ik pinde was deze dinosaurusstaart. De tutorial in kwestie verdient lof, voor de foto’s, voor de uitleg. Niet moeilijk, en maximaal resultaat, het zijn van die projectjes waar een mens-met-blogdip het van hebben moet.

Tijdens de fotoshoot paste de hemel zich probleemloos aan aan het thema. Want geef toe, een drakenstaart (want het is GEEN dinostaart) komt veel beter tot zijn recht met een stel dreigende wolken aan de hemel.

Effen stofjes, zoals in het origineel, meer moet dat niet zijn. 

Ik volgde de afmetingen zoals voorgeschreven en was even bang dat het niet zou passen, maar er is zelfs nog ruimte om te groeien.

Ja, die aap, jong, die moest en zou mee op de foto. En jarigen mogen kiezen, dat is zo.