Over niet-accorderende boordstof.

Strakke deadlines: my middle name. Ik hoef het u niet te vertellen, want ik vertel het u elke keer. Dan komt ge wel eens in de situatie dat ge moet roeien met de riemen die ge hebt. Deze keer een stukje Bora tricot (overschot van deze keer) maar geen bijpassende boordstof. Al het groen dat ge u kunt voorstellen, maar niet het goeie. En geen roze meer, of geel. Wel groene streepjestricot waarbij één van de groenen het goed leek te doen. Daarvan een broekje en dan dat groen toch maar aan de Bora. En hopen dat het werkt, hopen dat het werkt.

Oordeel zelf. Ik gaf af en er werd gelukkig instemmend geknikt.

IMG_0115

Het patroon van het broekje komt hierbij mee en is echt easypeasy.

IMG_0121

 

Tot de baby erin past zal nog wel even duren. Ik maakte maat 68 en het kind doet het voorlopig nog met maat 56.IMG_0125

Over welk kindeke gaat dat hier eigenlijk? Nog 10 dagen geduld, gij nieuwsgierige, dan vertel ik het u.

IMG_0152