Een streepje Roze.

Er is hier een schandelijk tekort aan uren-in-een-dag. Ge moet weten, over tien dagen vertrek ik voor drie weken naar het Nepalese Hooggebergte en behalve dat ik nog veel moet voorbereiden, moet ik fulltime werken en wil ik persé nog met heel veel mensen afspreken Voor De Reis. Alles zit dus propperstevol. Behalve dat wil ik nog wat dingen naaien om mee te nemen, moet mijn verjaardag nog gevierd vóór want hij gebeurt daar en voor de rest ga ik hier niet alles opnoemen kwestie van een paniekaanval te vermijden.

Tussen de soep en patatten zag ik wel mijn kans schoon om uit het Michael Miller Metertje dat ik bij Julija’s kocht en hier al eens gebruikte een Knipmoderokje te knippen. Ik wilde eigenlijk zakken en al, maar daarvoor bleef geen stof over.

Fuchsia paspel (flockpaspel natuurlijk), dat was snel beslist. Ik weet niet of dat er op uw scherm ook zo uitziet, want met het juiste accent fotograferen, dat was niet simpel.

 

IMG_0554
Ik schreef al, ik zag mijn kans schoon om te knippen, en voor het eerst in mijn leven deed ik iets zinvol bij Het Leuvens Stiksel. Hoewel, daarover kan gediscussieerd, want babbelen is natuurlijk een levensnoodzakelijk iets en de kunst die ik daar meestal beoefen.

Deze keer toog ik met een geknipt én overlockt rokje richting Leuven en zette het daar bijna gans in mekaar (en ik babbelde terwijl, ha!). Dat ik daardoor vergat de neepjes achteraan te stikken en dus niet begreep waarom mijn achterpand te breed was voor de tailleband vergeten we collectief.

Restte het probleem dat er niets bijpassend in mijn kleerkast lag, maar dat was rap geshopt, ondanks zeer tegenstrijdige adviezen uit mijn omgeving (wel zwart, zeker geen zwart, geen fuchsia, bruin misschien?).

IMG_0567

Eveneens een streepje roze? Of all the way? Het kan allebei, voor geen geld shopte ik ze bij elkaar.

 

IMG_0573

Alle foto’s van de rok aan mijn lijf mislukten en toen ging de zon onder. U moet het hiermee doen.

IMG_0612
Contentement, dat is het woord dat hierbij past. Toch van mijnentwege. Adios! Ik ga hier nog wat rondschieten.