And the winner is…

Het is wat, dat bloggen. Soms kan ik niet slapen van de woorden en zinnen die zich door mijn hersenpan wringen om gehoord te worden. Soms kan ik niet slapen van onzekerheid en soms van enthousiasme. Soms van al die dingen samen en gisteren daar nog bij: hoe ga ik bepalen wie het speurneuzenzakje uit vorig bericht krijgt?

Vanmorgen dacht ik: ik heb een onschuldige hand én een bewijs daarvan nodig. Dus smste ik de buurman, wegens in bezit van een onschuldige 5-jarige.

IMG_1338
Dat was verzekers zonder twijfel want binnen de minuut kreeg ik al antwoord. Ik telde voorbij al degene die wel reageerden maar niet meededen tot 103 (danku, Liene) en kwam zo uit bij Inge.
Schermafbeelding 2013-03-03 om 20.11.47
Inge, je mag me je gegevens doormailen (rechts op het mail-knopje klikken) en dan stuur ik het op.
En all of you: dat enthousiasme in jullie reacties is inspirerend, zo blijkt. De lay-out moest nieuw, want er zitten duizend nieuwe dingen in mij die eruit moeten. Stay tuned!