Hallo, Spaanse zon! Give away!

Mijn wekker gaat morgen vannacht om 4 uur. Logisch zou zijn dat ik keihard aan het inpakken ben, maar nee. Uitstelgedrag galore, wij maakten op het gemak een rokje. Wij maakten daar dan al even op het gemak foto’s van en bloggen daarover.

IMG_9564 copy

De stof-met-bloem zat afgelopen zomer in de collectie van Filou en bij Pauli lag het op de rol. Ze lag sinds een paar maanden in mijn kast, bedoeld om afgelopen zomer al rond mijn lijf te hangen, maar dat zal met vertraging voor volgende zomer zijn. En voor komende week, want in Spanje is het nog keihard zomer. Er zit een lichte stretch in de stof waardoor ze zalig om te dragen is. Het muntgroene effen stofje kocht ik bij Bambiblauw en is van Robert Kaufman. Als patroon gebruikte ik het alom bekende rokje uit de Knip van juni 2010. Omdat ik zo blij ben dat ik eindelijk op vakantie ga, geef ik wat overblijft van de bloem-stof weg. Twee zo’n rokjes zou wat belachelijk zijn. Het is een lap stof van 90 cm hoog, 140 cm breed en er staat 1 grote bloem op, rechts gepositioneerd op de stof. De bloem is 35 cm hoog. Ik geef ze weg op facebook, zo weet ik zeker dat ik contact kan maken met de winnaar, want in het verleden liep dat al eens mis met dat anoniem reageren alhier. Door op onderstaande foto te klikken komt u op mijn facebookpagina terecht, de pagina liken en een reactie onder de foto is voldoende om deel te nemen. Alle reacties vóór 30 september 20u zijn geldig. (Wie geen facebook heeft, mag mij eventueel mailen.)

IMG_9565 copy