Sam voor Syrië voor mijn verjaardag!

Wij kunnen het ons, gelukkig, niet voorstellen hoe het moet zijn in oorlogsgebied te moeten (over)leven. Mijn hart bloedt als ik naar onderstaande beelden kijk en ik weet, wat ik nu aan jullie ga vragen is een druppel op een hete plaat, maar ze zeggen ook: alle beetjes helpen.

Vandaag ben ik jarig en ik heb alles – en meer dan – wat ik hebben moet. In Syrië kunnen tienduizenden – of meer – mensen hun verjaardag vandaag niet vieren omdat ze moeten vluchten voor geweld of  moeten deelnemen aan geweld. Voor al díe mensen, vraag ik of jullie 4€ willen storten (het minimum bedrag voor een bijdrage is door het Consortium 12-12 sinds gisteren opgetrokken van 2 naar 4€).
Je neemt dan deel aan mijn actie voor Syrië 12-12 en maakt kans op een kruippakje, dat ik maakte volgens mijn eigen patroon, Sam.

Sam voor Syrië

Het Sammeke is er eentje in de kleinste maat (0-2 maanden) en iedereen heeft zo’n baby wel eens te voorzien van een kadootje of beter nog: in eigen bezit.

Sam voor Syrië

Het was lang geleden dat ik er eentje maakte, en ik moet toegeven: ik had mijn eigen handleiding nodig, want het zat wreed ver weg.

Sam voor Syrië

De stof kocht ik bij Bambiblauw en is er eentje van Lillestoff. Heerlijk zacht en goed van kwaliteit! Perfect voor gevoelige babyvelletjes.

Sam voor Syrië

De boordstof kocht ik lang geleden bij Mertens in Melle. Ook al zo’n goed gerief!

Sam voor Syrië


En de drukknoopjes, die kocht ik bij Stoff.be. Een bakstenen winkel, hoewel de naam anders doet vermoeden. Jammer genoeg niet al te dicht in de buurt (Alken, of Geel).

Maar belangrijker, dan al die details: hoe kan je dit kruippakje nu winnen?
  • Schrijf € 4 (meer mag ook natuurlijk!) over op de rekening van Syrië 12-12. Doe dit via mijn actie op de officiële pagina van Syrië 12-12, zo komt het geld meteen op de goede plaats terecht. (Ik ontvang dus geen geld.)
  • Belangrijk: nadien ontvang je een bevestigingsmail, stuur deze (of als je via overschrijving betaalde een bewijs van overschrijving) naar missyn84@gmail.com als je wil deelnemen aan de tombola.
  • Iedereen die me vóór 15 november mailt, krijgt van mij een tombolaticket met deelnamenummer en kan deelnemen aan de tombola.
  • De winnaar wordt kort nadien bekend gemaakt en krijgt het kruippakje via de post thuis gestuurd.
 
 

callNL