En het Sammeke gaat naar…

10867597214_49c1d304f0_z

Sam voor Syrië gaat naar nummer 7. Dina Courant is degene die dat nummer van mij via mail toegestuurd kreeg en krijgt het kruippakje dus opgestuurd.
Bedankt aan ieder die deelnam, ik ben blij met het bedrag dat naar Syrië gaat, ze zullen het daar goed kunnen gebruiken!
Sam voor Syrië

3 thoughts on “En het Sammeke gaat naar…

  1. Sjiek dat jij de Syriërs zo een stukje vooruit helpt. Met de naaimachine op 70km van mijn doordeweekse verblijfplaats beperkte mijn engagement zich tot storten. Helaas niet voor het Sammetje, bij gebrek aan naasten die ik hierin zou kunnen wurmen. Maar nummer 7 mag er content mee zijn, het is een schoontje!

  2. Meer kans om te winnen bestaat bijna niet, maar zelfs dan lukt het niet. Gelukkig heb ik geen kind meer ter beschikking, het is dus bijna een opluchting dat nummer 7 en niet nummer 3 won ;)

  3. Ik ben er ontzettend blij mee. Heb ook geen kleine wurm meer om erin te proppen en te showen, maar er zijn voldoende zwangeren in mijn buurt waarvan ik er zeker eentje blij mee kan maken. Ik volg enkele blogs, die ik met graagte regelmatig lees. Zelf ben ik geen blogger en mijn naaiervaring wordt maar langzaam uitgebreid. De dag dat ik zo een sjiek afgewerkt en hip pakje kan maken zal ik met plezier aan Missy N denken.
    Bedankt hé!

Comments are closed.