Juline for Christmas.

Kindjes voor mijn lens, daar word ik blij van. Ongedwongen, kijken wat ze doen en het moment pakken. Deze fotoreeks was nog niet goed en wel verteerd, of ik stond er alweer op de stoep met camera.
Met pinterest als everlasting inspiratiebron was snel beslist.

IMG_1073

Post-middagdut (u kent dat, kindjes na de middagdut zijn niet altijd even vrolijk) en met een snotneusje was ik even bang dat ze het maar niks zou vinden, maar post-groentepap (u kent dat, kindjes met een verzadigd buikje zijn vrolijker) en met duizend lichtjes aan haar voetjes waren die eerste twee factoren snel vergeten.

collage

Het stofje van haar mutsje herkent u misschien, haar mama maakte de muts zelf uit een prachtig Petit Panneke, volgens dit patroon. Ik maakte ook enkele foto’s zonder muts, maar qua cuteness bleven die ver achter.

Af en toe deed ze een poging tot ontsnappen.

IMG_1043

Maar ergens op het einde was hij er, de foto die de kerstkaart werd en al in menig brievenbus viel. De blosjes zijn echt, trouwens, en resultaat van het badkamerblazertje dat de gebricoleerde ministudio moest verwarmen.

IMG_1182

En ter uwer verveling en omdat ik een zwak heb voor babywimpers en -oogjes in zwart-wit.

IMG_1145 copy

 

IMG_1194 copy

 

IMG_1199 copy

Oh boy, wat is mijn instant verliefdheid voor mijn Canon ongewijzigd in de twee jaar dat ik hem bezit. ♥