Juline for Christmas.

Kindjes voor mijn lens, daar word ik blij van. Ongedwongen, kijken wat ze doen en het moment pakken. Deze fotoreeks was nog niet goed en wel verteerd, of ik stond er alweer op de stoep met camera.
Met pinterest als everlasting inspiratiebron was snel beslist.

IMG_1073

Post-middagdut (u kent dat, kindjes na de middagdut zijn niet altijd even vrolijk) en met een snotneusje was ik even bang dat ze het maar niks zou vinden, maar post-groentepap (u kent dat, kindjes met een verzadigd buikje zijn vrolijker) en met duizend lichtjes aan haar voetjes waren die eerste twee factoren snel vergeten.

collage

Het stofje van haar mutsje herkent u misschien, haar mama maakte de muts zelf uit een prachtig Petit Panneke, volgens dit patroon. Ik maakte ook enkele foto’s zonder muts, maar qua cuteness bleven die ver achter.

Af en toe deed ze een poging tot ontsnappen.

IMG_1043

Maar ergens op het einde was hij er, de foto die de kerstkaart werd en al in menig brievenbus viel. De blosjes zijn echt, trouwens, en resultaat van het badkamerblazertje dat de gebricoleerde ministudio moest verwarmen.

IMG_1182

En ter uwer verveling en omdat ik een zwak heb voor babywimpers en -oogjes in zwart-wit.

IMG_1145 copy

 

IMG_1194 copy

 

IMG_1199 copy

Oh boy, wat is mijn instant verliefdheid voor mijn Canon ongewijzigd in de twee jaar dat ik hem bezit. ♥

34 thoughts on “Juline for Christmas.

 1. * smelt * ♥♥♥

 2. Zalig gewoon! Wanneer kan ik jou eens lenen? Alleen gaat een groetenpapje of middagdutje niet genoeg zijn om mijn 3 puberdochters te temmen.

 3. Oh zo schattig!

 4. super mooi!

 5. Prachtig!!

 6. Toeme zeg, kan ik u inhuren? onbetaalbaar schoon!

 7. Amai, ik weet hoe moeilijk het is om die klein pagaderkes te fotograferen… schoon gedaan!

 8. Ik val in herhaling: wat een talent!

 9. WAT een PRACHT van een foto’s!! Ik kom eens langs, peins ik ;)

 10. Prachtige foto’s!

 11. Prachtig!! Ik wil mijn dochter ook wel eens uitlenen aan uw lens hoor!!

 12. Anonymous

  Oh, mijn metekindje is echt prachtig. Super fotografie!!

 13. oh die zijn mooi!
  en wij maar knoeien net om zelf een foto van ons vier te proberen trekken :)

 14. Zalig mooi!

 15. Smelt!

 16. Ooooo! Prachtig!

 17. Pinterest deed mij al vermoeden dat er een kerstopdracht op de agenda stond. Ik deel uw liefde voor wimpertjes in zwart-wit!

 18. Waauw, deze zijn prachtig…

 19. Wat een lief meisje! En zo’n mooie foto’s! Hier probeerde ik er ook eentje tussen kerstboom en lens vast te leggen … maar wat was dat een geklungel! Niet willen stil zitten! :-)

  • Stilzitten was hier ook niet echt aan de orde hoor, ge wilt niet weten hoeveel foto’s Nele Heeft moeten maken om er enkele goeie te hebben. Maar toegegeven, de ‘goeie’ zijn meer dan goed, t zijn pareltjes! Nele, you did it!!!

 20. Moooooooi!!!!

 21. Zalig, Nele! Die foto uit vogelperspectief is onbetaalbaar!

 22. Zo mooi :)

 23. Ooooooooh!!!!!

 24. Zo mooi !

 25. Ik haal weer mijn drie letters boven: waw! Hier moet dringend het jongste kind deftig op foto want dat zou een leuk geschenk zijn voor grootouders. Noch kind noch moeder bakken er voorlopig veel van. Mss kan ik dit kind afgeven als zijnde het mijne?

 26. *smelt!*

 27. Werkelijk prachtig!

 28. Die kerstkaartfoto: zalig!

 29. wauw zo’n mooie foto’s! Echt mooi!

 30. Och ik wil dat babytje en de fotografe lenen om foto’s te nemen van de mutsjes die hier werden gemaakt voor onder de kerstboom…

 31. prachtige foto’s!

 32. Wauw!! Supermooi!! Proficiat aan de fotograaf en het model natuurlijk!!

Comments are closed.

%d bloggers like this: