Vilt! Hartje!

Het begon met de geleende Kindle van haar, om eens uit te testen hoe dat voelt en leest. Ik weet: een boek heeft charme en een Kindle niet en geloof mij, ik ben stapelzot op mijn boekenkast en de parels daarin, maar voor het gemak, voor mijn onverzadigbaarheid (1000 boeken mee op vakantie? Geen probleem!) en omdat ik een kind van mijn tijd ben, kreeg ik er één cadeau voor mijn 29ste. Ik zeulde het ding de afgelopen weken met een bang hartje mee, want onbeschermd, maar vanaf nu hoeft dat niet meer. Typ in het zoekvakje van pinterest “kindle” en “felt” en er komt een massa aan inspiratie op u af. Ik deed dat, fietste naar Hexagoon en weinig later was daar dit.

IMG_1234 copy

De prijs van de echte wolvilt deed me achterover vallen (€8 per 10cm) maar zo schoon zeg. Ik ging dat combineren met een fel elastiekje, zo ging dat toch vooraf in mijn hoofd, maar tussen de tientallen  kleurtjes die ze bij Hexagoon rijk zijn viel mijn oog plots op iets oud-lichtroze. Mijn liefde voor oudroze vergeet ik soms, maar is er altijd al geweest. Het zorgt er evenwel voor dat deze donkergrijze hoes toch iets vrouwelijks heeft.

Het elastiekje is onderaan vastgestikt in de naad en is achteraan onzichtbaar omdat het de kindle langs binnen op zijn plaats houdt.

IMG_1254 copy

Het nesteloog is het grootste dat ik vond bij Veritas (doorsnede 1,4cm). Het plaatsen ervan verliep 100 keer vlotter dan ik verwacht had. (Al blijkt dat ik het er ondersteboven heb ingezet, maar ik heb getwijfeld, omdat ik het niet wist en vond deze kant het mooist.).

IMG_1236 copy

Mijn nieuw vriendje kan nu veilig mee op stap!

IMG_1250 copy

En met de overschot voorzag ik mijn iPhone van een nieuw jasje. Vilt, jongens, volledig onderschat: keigemakkelijk, schoon langs de 2 kanten (dus voering is overbodig), rafelt niet, rekt niet, is schokabsorberend en komt in vele diktes. (En ik leerde dat ze bij Pauli synthetische verkopen en bij Hexagoon echte.)

IMG_1265 copy