Give Away!

Vrijdag was waar al maanden naar afgeteld werd. Toen ik de tickets aan het afdrukken was, zag ik dat ik ze al kocht op 4 september vorig jaar, toen 2014  nog massa’s ver weg was. Maar ziet, tijd passeert en gaat soms traag maar altijd voorbij.

In de waanzinnig mooie Ancienne Belgique in hartje Brussel stelde Hannelore Bedert haar derde plaat voor, geflankeerd door 10 topmuzikanten.

IMG_1769

De mooiste recensies werden al door anderen geschreven, ik kan daar niet aan tippen. Ze hebben overschot van gelijk, allemaal. Ik deed het laatste jaar te weinig concerten, besefte ik, daar. Mijn lijf maakt een overdosis endorfine en adrenaline aan, waar ik muziek niet alleen kan horen, maar ook kan voelen in heel mijn zijn en daar dein ik dan nog een tijdje op voort. Ik heb dat gemist, maar gelukkig al plannen voor de toekomst.

IMG_1766

Ziet zeg, meer dan vijf jaar geleden zag ik haar op een klein zoldertje hier in het Leuvense, met als ik het me goed herinner één bassist en een handvol nummers en nu speelde ze het dak van de AB eraf.

Wie erbij was in de AB kreeg gratis ende voor niks haar tweede plaat, Uitgewist. En daar komen we bij de titel van deze blogpost. Ik had hem al, natuurlijk, dus hoef hem niet. Hannelore signeerde hem voor jullie. Dat het een lieveke is.

IMG_1783

Deelnemen is heel eenvoudig:
– ga naar mijn facebookpagina
– reageer op onderstaande foto
– wie deelt, maakt een extra kans
– volgende week dinsdag, 4 februari na 20u, zal op een of andere manier een random winnaar gekozen worden

IMG_1739

Wie meer wil weten:
Hier zie je een stukje uit het journaal over de cd-voorstelling.
Hier vind je de tracklist van Uitgewist en kan je van elk nummer een stukje beluisteren. Geloof me, het is een topplaat.
Klik hier voor haar website.
En hier voor haar facebookpagina.

En dan zal ik nog eens iets naaien, of zo.

 

Mijn excuses voor de slechte foto’s,
ik was slechts voorzien van een iPhone.