Radiostilte – Hannelore Bedert.

Het ontgaat me of ik u al eerder op de hoogte bracht. In geval nee, werd het tijd en in geval ja, kan herhaling in deze nooit kwaad. Ik viel voor haar muziek, ergens in den beginne, nog voor plaat nummer 1. (Bijvoorbeeld dankzij dit wonderschoon moment.)
Nu is haar derde plaat, Iets dat niet komt, er sinds een dikke maand en hoewel ik me niet op voorhand kon voorstellen hoe, is het echt zo: ze is nóg beter dan de eerste twee, maar met behoud van alles wat haar muziek de hare maakt. Mijnes is al grijs gedraaid, zo geniaal in teksten dat ik zou willen dat ik tot aan haar enkels kwam, de sfeer op de plaat is als thuiskomen, want het voelt alsof ze in mijn binnenste wroet en overal woorden aan geeft.

Dat schrijf ik allemaal omdat het eindelijk zo ver is: haar eerste officiële videoclip werd vandaag gereleased, en die is zó prachtig, dat u moet kijken, moet delen, moet repeaten.
Vier en halve schone minuten om te kijken, luisteren, stil te worden en wat rijker te zijn.

Maar eigenlijk nog meer – ik vrees dat ik aan mijn vingers en tenen niet genoeg heb om te tellen hoe vaak ik al ging – moet u gaan kijken en luisteren, naar Hannelore live en met band, want dat is alles wat al zo hard tot in je binnenste ging, ín je hart voelen.

Je kan de plaat hier kopen via iTunes en hier vind je alles over haar concerten dit seizoen. Het is graag gedaan.